lauantai 5. huhtikuuta 2014

Julkkisponi

Moikka kaikki, pitkästä aikaa. Tämä viikonloppu ei lähdettykään kilpailemaan mutta ehkä sitten parin viikon päästä yritetään uudelleen. Mulle iski kauhea nuha ja kurkkukipu Torstaina joten 2 päivää otin vähän kevyemmin ja Tonja liikutti Ulpukan sillä välin. Perjantaina (4.4) saapuneessa Hevosurheilun kannessa oli Ulpukka varsana, aika suloinen ;-)
Pahoitteluni kun tää kuva on ihan väärinpäin...


Maailman paras <3

En jaksa uskoa että tulee mitään kovia pakkasia tai lunta kuin vasta syksyllä seuraavan kerran joten raahasin joululahjaksi saadut uudet kavaletit kentänreunalle. Puomeja ei olla vielä käyty hakemassa koska niiden hakemisessa on oma vaivansa, mutta eivätköhän nekin ilmesty tässä kesän aikana kentänreunalle. Huomiseksi suunnittelin pienen radan hyppäämistä Ulpukan kanssa, uudet esteet tulevat tietenkin heti käyttöön. Huomenna saatte pitkästä aikaa kunnon postausta kuvien kera.

Kaikki kisakuvat c) Netta




2 kommenttia:

  1. ne pinkit kavalettipalat on ♥ Kun hurjastelin mopedilla ohi jäin vaan tuijottamaan niitä ja kuolaamaan :D haha, tällä kommentillakaan ei ollu mitää virkaa mut menkööt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahhah :D ne on ihan tosi söpöt, tuovat vähän väriä meidän valkoisten kavalettien sekaan! :D

      Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.