Scarlett

Päätin tehdä myös Lellestä sivuston koska se tavallaan kuuluu myös "hevos-elämääni" vaikka en sitä ratsasta kuin pari kertaa vuodessa ehkä.


Scarlett tai lyhyemmin Lelle on minun ensimmäinen ja tähän mennessä ainut OMA poni jonka ostimme 10.6.2007 kesällää. Lellen annoimme todella läheiselle ystävä perheelle viettämään eläkeikäänsä ja samalla opettamaan nuorta tyttöä eteenpäin ratsastuksessa. Lelle on ihan super opetusponi koska kun sinä teet oikein Lelle tekee oikein. Lelle on kilpaillut He:A tasolla ja hypännyt 60cm. Lelle oli/on 99% kouluponi ja sen kanssa hyppääminen on aina aika omalaatuista. Silloin kun vielä itse treenasin Lellellä kilpailin sen kanssa lähinnä vain kouluratsastuksessa seura He:B tasolla, melkein aina sijoituimme tai voitimme prosentit ylittivät melkein aina 63%.
Lelle ei luonteeltaan ole mikään hirveän seurallinen, karsinaan astuessa saat tavata vihaisen näköisen temperamenttisen tamman. Lelle opetti minulle kuitenkin kaiken näköistä ratsastuksessa sekä sen että hevoset eivät ole mitän leikkikaluja joille voi tehdä mitä vaan. Lelle tosin on ratsasteaessa ihan supermegahyper ihana, se ei ikinä pukita, hypi pystyyn tai tee mitään muutakaan ilkeätä. Lellen kanssa pystyin menemään pellolla kiitolaukkaa ilman mitään varusteita pelkäämättä että tippuisin poni käytöksen takia. Napsun tultua mukaan peliin, lopetin Lellellä ratsastamisen koska se alkoi tuntua pieneltä (Lelle on _todella_ siro ja pieni). Joten joskus 2010 syksyllä Lelle muutti ystäviemme luo.
 
 

9 kommenttia:

 1. Ja mikä säkäkorkeus. Kun et kertonut niitä tossa?:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Lelle on saksanratsuponi ja säk löytyy 135cm :) anteeksi lähes kaikki saamani kommentit ovat menneet roskapostiin kun olin muuttanut jotain asetuksia niin että en ollut huomannut näitä sinunkaan viestejä :)

   Poista
 3. tosi söpö poni! Toi kuva mis on laitumel on tosi kiva!

  VastaaPoista
 4. Ihani kuvia<3<3<3<3<
  3<3<3<3<3 frida

  VastaaPoista
 5. ihana kuva toi missa lelle on laitumella! tosi sulonen

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.