maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mihin hävisi "kevät"?

Niin, sen kun saisi tietää, inhoan niin paljon talvea. Tämä tulee olemaan erittäin turha postaus mutta kauhea hinku oli päästä kirjoittamaan. Lady, Ulpukka ja Tico on ilmoitettu LoR:in koulukisoihin 29.3 ja kaikilla ratsastan He B:3 luokan, Lady ei ole vielä 100% varma, täytyy katsoa miten ehdin ratsastamaan sillä.

Kävin Helsingissä shoppailemassa Lauantaina vaihteen vuoksi :)

Jee! Olin just menossa antaa halia kentänpohjalle ;-)


Ulpukka on parantunut parin päivän sisällä hirveästi kun olen treenannut paljon siirtymiä saadakseni sen herkemmäksi istunnalle. Tonja ratsasti eilen Ulpukan ja katsoin vierestä ja pakko sanoa että Ulpukka näyttää aika kivalle! Asia mihin olen myös kiinnittänyt huomiota Ulpukan ratsastuksessa on sen muoto, mistä olen aikaisemminkin maininnut. Ulpukka kulkee aika automaattisesti oikeinpäin mutta jää helposti liian tasaiseen muotoon ja etupainoiseksi eikä työnnä tarpeeksi takaa ja nyt kun olen tehnyt paljon siirtymisiä niin tuo etupainoisuus on ollut helpompi ratsastaa pois. 
Ei enään lunta missään, toisin kuin nyt...
Tänään käydessäni maneesilla niin tein taas paljon siirtymisiä askellajin sisällä ja sain Ulpukan todella kevyeksi edestä, ei tyhjäksi niin kuin välillä aina tuuppaa käydä vaan juuri sopivalle tuntumalle. En ole Ulpukalla tehnyt paljoakaan lisäyksiä koska ne ovat periaatteessa "turhia" kun perusasioissa on vielä hirveästi puutteita mutta tänään tein niitä pitkästä aikaa. Ulpukka ei ole koskaan pidentänyt raviaskelta yhtä hyvin, ennen lisäystä kokosin sen kulmassa ja sitten vain pohkeet kiinni ja antaa mennä mutta lisäyksen aikana piti olla tarkka että en päästä liikaa edestä vaikka Ulpukka painaisikin kädelle.

Prinsessalle hyvän yön suukko vielä ;-)

6 kommenttia:

 1. milloin tico on tullut teille :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tico tuli ensimmäisen kerran muistaakseni 3-vuotis keväänä jonka jälkeen se meni talveksi muualle ja sitten tuli 4-vuotis kesänä takaisin ja nyt on ollut siitä lähtien meillä :-)

   Poista
 2. Onks Tico, Ulpukka ja Lady kaikki tein perheen omia? Ja onks teil muit heppoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tico on ratsutettavana ja Ulpukka on ylläpidossa. Lady on meidän perheen oma ja samoin Anni joka on äitini hevonen :)

   Poista
  2. Okei voiks tehä esittelypostauksen niist neljäst tai vaik kaikist ketä ratsastat? kauan aiotte pitää ulpukkaa? :)

   Poista
  3. Voisin vaikka tehdäkin jossain vaiheessa :) Ulpukka lähtee tämän kisakauden jälkeen :)

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.