torstai 13. maaliskuuta 2014

kevättä rinnassa ja vaatteet kurassa

Heisun heiluvilles! Ulkona on ollut viimepäivinä aivan taivaallisen upea sää. Minulla oli tämä viikko tet- harjoittelua mutta vain 2-päivää eli nyt loppu viikon olen vain kotona. Kaikki hevoset ovat liikkuneet hyvin tällä viikolla. Tästä postauksesta tulee aika kuvapainotteinen mutta nyt on kuvia tullut otettua ja paljon!


Ei vielä hyvä mutta parempi! ;)Maanantaina olin Ticon kanssa Wisteillä hyppäämässä ja se hyppäsi tosi hyvin! Olen Ticon kanssa myös alkanut tekemään paljon väistöjä ja ne ovatkin alkaneet sujumaan entistä paremmin kuin yleensä. Ladyn kanssa hyppäsin eilen kentällä vähän mutta Lady vaikutti kovin väsyneeltä joten hyviä hyppyjä tuli harvakseen.Takaperin ratsastus päättyi kuralammikkoon!


Aamulla reippaana tallilla :)
Ulpukan kanssa ollaan treenattu Hauken antamia puomitehtäviä ja sitten työskennelty paljon siirtymisten kanssa. Huomasin sellaisen pienen jutun että en ole ratsastanut pitkään aikaan siirtymisiä askellajin sisällä tai muutenkaan treenannut ajatuksella Ulpukkaa vähään aikaan. Tämä saattaa johtua siitä että noiden nuorten hevosten jälkeen Ulpukka tuntuu niin helpolta että en vain kiinnitä huomiota sellaisiin asioihin enään kuin että se liikkuu salamannopeasti eteen pohkeesta ja tulee takaisin istunnasta. Nyt olen kuitenkin parin päivän aikana tehnyt näitä siirtymisiä ihan hurjan paljon ja nyt alkaa tuntua ero ponin ratsastettavuudessa, se ei ole vieläkään hyvä mutta ihan OK, eli parempaan suuntaan ollaan menossa. Tänään mulla on Ulpukan kanssa estetunti ja parin viikon päästä on ensimmäiset koulukisatkin. Ainiin ja olenhan tippunutkin Ulpukalta 2 otteeseen tällä viikolla! Facebookissa on pyörinyt jo jonkin aikaa nämä haasteet ja minut tietenkin haastettiin tähän tyhmään tehtävään. Ensin yritin ratsastaa väärin päin ravia Ulpukalla mutta molskahdin sitten naamalleni maistelemaan kuraista kentänpohjaa ja toisen kerran kun menin riimulla niin Ulpukka pukitti ja lensin vielä toiseenkin otteeseen maahan.2 kommenttia:

  1. voisitko tehä lähipäivinä sun ratsastusvaatteet videolla? ois niin kiva nähä koska oot mun lempi bloggaaja! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehnyt sen kerran! http://www.youtube.com/watch?v=ooWDyOlu9-k tossa linkki siihen :) Jos ei toi toimi niin YouTube kanavaltani idaville1 se löytyy nimellä "omat varusteet" :) Joskus voisin tehdä päivitetyn version siitä tottakai mutta tossa nyt aluksi yksi ellet ole sitä jo nähnyt! Ja kiitos paljon ihana <3

      Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.