maanantai 6. tammikuuta 2014

Hölläilyä

Moooi! :)

Ulpukalla on ollut nyt 2- päivää aika rentoa menoa ja huomenna suunnitteilla olisi taas ihan kevyttä menoa. Keskiviikkona ja Torstaina on Piian valmennukset ja viikonloppuna alue- valmennukset (kiitos anonyymi joka muistutit mua ilmoittautumaan!) joten Ulpukalla on aika rankka viikko joten menen kaikki nää "vapaa- päivät" vain kävelemään ja ridaan sen irtonaiseksi tosi kevyesti.
 
Ulpukka ja kesä, onneks toi heinämaha on nyt poissa! :D
 
 Sunnuntaina kävin ensin kävelemässä alkukäynnit maastossa ja sen jälkeen menin kentälle keventämään. Kun otin laukkaa Ulpukka olisi halunnut vain löntystää löysästi eikä ollenkaan kantaa itseään laukassa. Jouduin muutamaan otteeseen muistuttamaan pohkeella vähän vahvemmin kunnes Ulpukka alkoi taas laukkaamaan itse. Tein käynnissä vähän pohkeenväistöjä ja takaosakäännöksiä ja sen jälkeen taas kevyttä ravia ja lopetin. Tänään olin kentällä vain taluttelemassa riimulla kunnes en enään jaksanut kävellä joten hyppäsin selkään. Kävelin melkein 45minuuttia ja sitten Ulpukka pääsi takaisin tarhaan syömään.
 
Turvallinen laskeutuminen 4- vuotiaan selästä
 
Tänään otin muuten Ticonkin mukaan treeneihin! Tänään juoksutin vain sen ja huomenna olis tarkoitus ratsastaa ekaa kertaa tauon jälkeen jos ehdin Ulpukan ja Daisyn ratsastuksen ohella, mun kouluhan nimittäin alkaa huomenna!
 
 
Lähdettiin äidin kanssa Wisteille kun minun piti ratsastaa Daisy. Aloitin Daisyn kanssa käynnissä pohkeenväistöillä ja takaosakäännöksillä. Kevyttä ravia menin aika matalassa muodossa ja pikku hiljaa Daisyn vertyessä lyhensin muotoa ja aloin tekemään avotaivutuksia ja tempon vaihteluja. Sain Daisyn ravin aika kivaksi ja muutenkin se herkistyi mun avuille tosi hyvin! Laukassa tein kans temponvaihteluja jotta takajalat tulis paremmin alle. Kun huomasin että Daisy alkoi väsymään tein muutaman vaihdon, tsekatakseni että ne on vielä hepan muistissa, löytyihän ne sieltä! Sitten vielä rennosti hölkytellen loppuravit ja sitten kävelytin sen hetken jonka jälkeen pakattiin se traikkuun! Daisy oli ihan Super hyvä tänään! Huomenna mulla on koulutunti Daisyllä illalla ja Torstaina ehkä estevalmennus jos saan aikataulut ja kyydit järjestettyä.
 
Daisy 3- vuotiaana, pari vuotta sitten ;-)

7 kommenttia:

 1. löysin tämän blogin facebookin kautta,ja liityinpäs lukijaksi ! :) näin ensituntumalta tosi kivan näköinen blogi ja tekstipuolikin tarpeeksi mielenkiintoinen :) kivoja kuvia myös ! ja haha,mullakin sama kamera ! :D hyvin odotuksin jään seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! :-) Se on oikeesti tosi kiva kamera! Se on aika helppo käyttää! :-) Jee! Tervetuloa mukaan! :-)

   Poista
 2. Mite teil menee siel ? :) kauhee ikävä :'( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän meil! :) Vitsi en tajunnu ku vats jälkeenpäin et se olit sä siel sokokses! XD<3

   Poista
 3. Sinut on haastettu http://wollewolkenstein.blogspot.fi/2014/01/18-haaste-hevosenomistajille.html ! ;)

  VastaaPoista
 4. Etiksä viel hevosta? Täs olis yks myytävä, tosi kiva on! Oon ite ratsastanut ja on hypännyt 120-130 luokkiakin . :) https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10202214542417578&id=1010264631&set=gm.10152145360785867&__user=100004628556364

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on myynnissä, me etitään ylläpitoon :)

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.