torstai 21. marraskuuta 2013

Hyvin mennyt Hauken valmennus


Moikka, pitkästä aikaan kunnon valmennus postausta Millistä. Huonot uutiset olivat vaan ne että hauken mielestä ei olla Millin kanssa vielä valmiita Halli SMiin joten ne jää välistä :/Hauke lensi Suomeen Keskiviikkona ja samaisena iltana meillä oli Millin kanssa valmennus. Aloitettiin itsenäisellä verryttelyllä niin kuin aina ja sen jälkeen aloitettiin ympyrällä työskentely ravissa Hauken valvovan silmän alla. Meillä oli puomi- 1 askel- kavaletti ja tätä tultiin harjoitusravissa. Aluksi oltiin molemmat Millin kanssa vähän pihalla mutta kun löysin hyvän rytmin niin saatiin paljon kehuja. Tultiin samaa puomi- kavaletti tehtävää laukassa ja siinä alkoi heti sujuman hyvin. Sen jälkeen hypättiin aika ”vaikea” rata kavaleteilla ja jo kun Hauke kertoi miten rata kulki olin jo ihan hukassa. Rohkeasti päätin kuitenkin ensimmäisenä suorittaa tehtävän ja miten menikään, erittäin hyvin! Sain hirveästi kehuja tarkasta ratsastuksesta ja hyvistä ratkaisuista, siinä kohtaa kyllä hymyilytti!
Miltsuppa<3

wiiii<3


Teimme aika monta teknistä rataa pienillä esteillä ja kaikilla kerroilla meni hyvin, totta kai välillä tuli joku lähestyminen vähän lähelle tai lähdin liian aikaisin hyppyyn mutta ei sen pahempia virheitä. Lopuksi hyppäsin 110-120cm korkeudella 4 esteen radan ja no, ei olisi surkeammin voinut mennä. Hauke ei kuitenkaan pistänyt kaikkea minun syykseni vaan vähän myös Millin syyksi. Milli oli kuitenkin ihan super koko tunnin, ihan parhaimillaan!
 

Tänään tuli vähän kiire ehtiä valmennukseen kun äidillä loppui vasta klo. 14 työt ja valmennus alkoi klo. 15, kuitenkin ehdin ihan hyvin verryttelemään ja Haukellekkin oltiin sanottu että meidän aikataulu on aika tiukka joten hän ymmärsi hyvin. Verryttelin ihan hetken itsekseni ja sitten Hauke pisti minut ja Millin kahdeksikolle työskentelemään pohkeet läpi, Milli oli todella herkkä ja hyvä ratsastaa. Sen jälkeen tultiin ensin ryhmässä yhtä pientä estettä n. 80cm korkeudella ja sitten tultiin yksittäin ympyrällä kolmen n. 80- 90cm esteiden yli, meni todella hyvin Millin kanssa! Sain askeleet ja rytmin sujumaan ja muutenkin kaikki natsasi.

Ensimmäinen yhteinen 120cm <3

Lopuksi hyppäsimme jumppa- sarjan tyyppistä tehtävää pysty ( 100cm), 1 laukka, okseri (100-110cm), 3 laukkaa, pysty (110cm), 1 laukka, okseri (takapuomi 120cm). Hyvin meni muuten mutta kerran tultiin ihan alitempossa ja rytmi meni sekaisin mutta saatiin Millin kanssa se yhdessä korjattua ennen viimeistä sarjaa.  Milli oli taas todella hyvä eikä olisivalmennus voinut paremmin mennäkkään!

Muru<3

3 kommenttia:

  1. Tää muuttu siitä mitä ekana luin? :O

    VastaaPoista
  2. kun luin tän ekan kerran niin valmennus ei ollut sujunu niin hyvin ja nyt kun luin uudestaan niin se oli mennyt super hyvin ?:O

    VastaaPoista
  3. Joo anteeks, muokkasin nopeati koska otsikko kuulosti jälkeenpäin luettuna äärettömän typerältä joten muutin vähän tekstiä ja otsikkoa :)

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.