lauantai 16. marraskuuta 2013

hupsis

Taas vähän on tää blogi unohtunut kaiken muun elämän ohella. Maanantaina olin Wistillä ratsastamassa Millin. Aluksi tein pysähdykisä, väistöjä, sulkuja ja avoja Milli oli tosi hyvä! Lopuksi ratsastin kunnolla eteen jotta saisin takaosan alle ja sitten tein tempon vaihteluja jotta Milli tulisi nopeaksi avuilleni. Lopussa Milli oli ihan super hieno! Se vain liiteli ympäri maneesia ja näytti ihan oikeasti hyvältä!

Nää saappaat on kyllä parhaat päivänsä jo nähneet!

Oli ehkä ihan hyvä aika ostaa uudet saappaat, vai mitä te tykkäätte?
 
Uudet "bling" saappaat missä vielä lisäksi kiiltonahkaa!

Saappaat ovat varresta aavistuksen leveät mutta eiköhän ne siitä kohta ala jalkaan sopimaan kun niitä käyttää tarpeeksi!
 
Keskiviikkona mulla oli Siljan valmennus Ulpukan kanssa. Aluksi mentiin kavalettejä ympyrällä ja meni muuten hyvin mutta itse en kunnolla keskittynyt joten ratsastin omasta mielestäni aika huonosti siinä kohtaa, jos sitä nyt ratsastukseksi edes voi kutsua. Sitten hyppäsimme kahdeksikolla pystyä ja oxeria aina suunnan muuttuessa tuli hyppy ja esteitä nostettiin 110cm asti. Ulpukka meni tosi kivasti kunnes kerran jäi paikka vähän lähelle ja Ulpukka pudotti ja veti herneet nenään ja pysähtyi pari kertaa kunnes saatiin taas rytmistä kiinni ja sitten meni lopputunti tosi hyvin!
Yritin muokata kuvia mutta niinkuin huomaatte on nuo alkuperäiset parempia!
 
Miten niin liian pitkät ohjat?! :D

Torstaina mentiin taas Wisteille Millin kanssa ja ensin Juho ratsasti Millillä hetken aikaa. Kun itse menin selkään Juho neuvoi minua ja hypättin vähän rataa ja keskityttiin paljon mun omaan istuntaan ja apujen käyttöön, vähemmän kättä enemmän jalkaa! Lopuksi mentiin jotain 100-115cm rataa ja meni ihan hyvin. Eniten vaikeuksia tuotti "dog-leg" linja joka on siis kaarevalla uralla ja noi on aina olleet mulle tosi hankalia mutta viimeisellä yrittämällä sain senkin sujumaan mallikkaasti.

 
 
Ohjas tuntuma 5/5 ratsastajan ryhti 5/5
Eilen eli perjantaina mulla nousi koulun jälkeen hirvee kuume ja kurkku kipu, hyvä että jaksoin edes sohvalta nousta hevosia ruokkimaan. Hevoset joutuivat siis viettämään ylimääräisen vapaan. Tänään kuitenkin kävin ratsastamassa Ticon ja Millin :)
Pikkuponi <3

4 kommenttia:

 1. Ihanat saappaat ! Mistä ostit ja paljonko maksoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin noi mun kaverilta ja maksoin niistä 70€ mut en tiiä mistä ne on alkuperäisesti ostetut! Jepp ne on ihanat!<3

   Poista
 2. Minkä merkkiset ne oli jotka tilasit hihsistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AB-merkkiset luulisin :) Tai niissä saappaissa lukee vaan AB mutta en sitten tiiä onko se se merkki mut kuitenki :D

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.