sunnuntai 24. marraskuuta 2013

puskailuja ja pomppuja

Moikka! :)

Eilen oli aivan ihana ilma ja en voinut vastutsaa maastoon lähtöä! Tonjan kanssa lähdettiin sitten Millin ja Ulpukan kanssa ja tehtiin n. 45 minuutin pitkä kävelylenkki. Milli meni tavalliseen tapaan kuin enkeli eikä säikkynyt mitään. Ulpukka sen sijaan oli vähän villillä päällä ja sen seurauksena takapää nousi maasta aika herkästi, kotiin selvittiin kuitenkin hengissä. Hoidettiin hepat huolellisesti ja ne pääsi takaisin ulos syömään päiväruokia. Illalla Sandra& Miki tuli meille yötä ja voi huhu mitä menoa. Kun olimme tyhjentäneet pari limu pulloa ja karkki pussia niin alkoi menoa yltyä entisestään, oli kuitenkin todella hauskaa ja valvottiin aika pitkään yli keskiyön. Ne muutamat tunnit mitä yritettiin nukkua niin Andy piti meitä kuitenkin hereillä joten ei paljoa tullut nukuttua viimeyönä. Herättiin kuitenkin kaikki pirteinä ja reippaina ja käytiin tekemässä aamu-talli. Palattiin sisälle ja pelattiin puhelimilla ja syötiin.
oho :D

 
Kun kello oli vähän yli 11 niin lähdettiin ratsastamaan Ulpukka. Ensin käytiin rakentamassa kentälle 2 estettä ja sitten hoidettiiin Ulpukka ratsastus kuntoon. Verryttelin Ulpukan itse ja ratsastin pohkeita (lue: tämä oli siis vain huono yritys läpiratsastaa poni) läpi ja sitten otin vähän hyppyjä. Minulla oli puomi ja sitten pienen pieni 30cm korkea ristikko. Ulpukka oli aika villillä päällä vaihteeksi ja meinasin jopa kerran tippua kun se ylätti minut ja pukitti. Kuitenkin parin toiston jälkeen U hyppäsi tosi hienosti!
fiiiiuu<3

 
Sandra kapusi jälkeeni selkään ja kokeili Ulpukkaa. En hirveän usein anna muiden käydä Ulpukan selässä koska ensinnäkään kyseessä ei ole oma ponini ja jos sattuisi jotain niin ei hyvää seuraa ja toiseksi niin tykkään Ulpukasta niin paljon että haluan aina itse ratsastaa sillä :D Kuitenkin Sandra on taitava ratsastaja ja luotin siihen että hän teitää mitä tekee. Ensin Sandra meni vähän sileällä ja sen jälkeen hän otti pari pomppua ristikolle ja yhdelle pienelle pystylle. Ulpukka oli kuulemma todella kiva ja herkkä! :)

2 kommenttia:

  1. kiva postaus:) onks toi ulpukka tos ylimmäs kuvas XD ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) joo sen perinteinen alku verryttely just menossa :)

      Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.