lauantai 12. lokakuuta 2013

Syksyinen Lauantai

Heiiiii kaikille ihanille lukijoille! Nyt saatte paljon tekstiä ja kuvia tästä päivästä. Huomenna vuorossa on alueiden väliset mestaruus kilpailut Salossa. Itse pääsin edustamaan Millin kanssa etelä-suomea junioreissa ja hyppään 110cm luokassa. Mutta nyt takaisin tähän päivään.


 

 

Lauantai-aamu lähti käyntiin ihanalla aikaisella herätyksellä kello 07:45 ja aamu-tallin tekoon. Tein tallin tänään yksin ja annoin iskän nukkua, äiti oli lähtenyt aamulla jo ypäjälle joten siitäkään ei ollut apua. Kaikkille hevosille loimet päälle ja pihalle sitten vielä ruokien jako ja sen jälkeen meninkin pustaamaan karsinat. Sen jälkeen menin takasin sisälle katsomaan Idolsia nauhalta jonka jälkeen menin nukkumaan 2 tunniksi. Tonja tuli meille joskus 12 jälkeen ja sitten aloin ratsastamaan. Päivä oli lähes täydellinen, aurinko paistoi ja taivas oli pilvetön ja aivan sininen.


Ensimmäisenä vuorossa oli Tico, laitettiin Tonjan kanssa se yhdessä kuntoon ja sitten menin kentälle kävelemään. Aloitetin kevyessä ravissa vain hakemalla tasaista tuntumaa ja ratsastamalla eteen. Tico olikin vapaa-päivän jälkeen aika virkeällä tuulella ja olisi koko ajan halunnut vain laukata ja mennä pää pystyssä täysiä. Kun Tico alkoi keskittymään aloin työstämään sitä kolmikaarisella-kiemurauralla muuten meni hyvin mutta välillä, varsinkin oikealle se puski lapaa ulos ja siinä kohtaa piti olla tarkka että se ei ala kulkemaan lapaulkona koska se on siitä sitten vaikea korjata suoraksi. Sitten otin vähän laukkaa ja lopetin.
Alkuverryttelyjä


<3

Hieno pikku-vauva<3

Ticon jälkeen vurossa oli tämän päivän paras ja ihanin, oma Ulpukkani<3 Se meni niin hyvin vaikka silläkin on ollut todella leppoisa viikko. Käynnissä hain nopeaa takaosaa ja ratsastin vahvalla jalalla ja tasaisella kädellä. Kun otin ravia niin ratsastin myös kolmikaarista kiemurauraa ja paljon voltteja. Ulpukka keveni kädelle ja oli ihan super ratsastaa. Laukassa ratsastin vain tasaisella tuntmalla ja käytin paljon jalkaa. Ulpukka oli niin kiva, tai sehän on kiva melkein aina ;-) Ilomoitin Ulpukan myös 26.10 järjestettäviin koulu-seuramestaruuksiin missä ratsastetaan He: B-tasolla joten päästään taas vähän tuuppailemaan, Ulpukkakin tykkää koulukisoista...tai sitten ei... :D
Ulpukan jälkeen oli vuorossa Lady. Lady oli myös tosi kiva ratsastaa, alussa olleiden erimielisyyksien jälkeen kun päästiin yhteisymmärrykseen sitä että kentän vieressä oleva vene ei syö Ladyä. Aloitin kolmikaarisella kiemurauralla jonka jälkeen vähän laukkaa ja sitten lopetinkin. En viitsinyt sillä kauheasti ratsastaa kun sillä ei vielä ole kovinkaan hyvä kunto.

Ainakin on ylämäkeen...

Alkuverryttelyä ;-)


Fiiuuu! kivasti oon sisäohjassa kiinni ääk!


Viimeisenä vuorossa oli Milli joka oli ihan kauhea! En voi muuta sanoa kuin että se ei ole piktään aikaan ollut yhtä kamala kuin mitä se tänään oli, siis ihan järkyttävä ratsastaa. Se roikkui kädellä eikä liikunut jalasta eteen. Ensin ajattelin mennä ilman gramaaneja ja mennä ihan kevyesti vain, mutta kun se alkoi jo kun otin ohjat käteen venkuilemaan vatsaan niin jouduin ottamaan gramaanit koska se on niin vahva että mulla ei ole mitään mahdollisuuksia sen kanssa. Lopuksi se kulki kuitenkin jotenkuten asiallisesti.

Rakastan syksyä koska kaikki puut on niin kauniin värisiä! Se voi parantaa mun päivän kun kävelen ulos ovesta, aurinko paistaa ja kaikki puut on niiiiin hienoja!

Kakkapää Milli! >:(

Luikerokaula ja missä takaosa >:((((


Molemmat ihan uupuneita :(
Toivotaan että huomenna meidän meno on parempaa ja että saataisinn etelä-suomelle KULTAA! Peukkuaj pystyyn toverit ;-)

6 kommenttia:

 1. Nä du då fråga att me vad vi får skidi så lihaksikkaaks. Så en sak som vi matar henne e Greenline, de funkkar super! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okej, ja ska fråga mamma om vi akn o prova! ;)

   Poista
 2. Tsemppiä kisoihin!:) Eikä tuo meno nyt aivan järkyttävältä näistä kuvista katsottuna näyttänyt! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No hyvä :D Olen kriittinen itselleni aina...:D

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.