tiistai 15. lokakuuta 2013

SRS 13.10


Heipsun, Sunnuntaina käytiin Salossa kilpailemassa Millin kanssa. Hyppäsin alueidenvälisessä mestaruus luokassa joka oli 110cm ja edustin ESRA: n junioreita. Joukkueessa oli myös Noora, Aino ja Hanna. Meillä oli tosi kiva joukkue kun kaikki tunsi tai ainakin tiesi toisensa ennestään ja fiilis oli todella hyvä koko päivän. Lähdettiin päivällä vähän ennen 12 ajamaan kohti Saloa, oma luokkani alkoi kuitenkin vasta klo: 15 mutta klo 13 oli joukkueiden esittely ja kaikkien piti olla paikalla silloin. Saimme myös ESRA: lta valkoiset edustushuovat jotka kuitenkin taisivat olla kouluhuopia, ainakin Millin huopa oli hurjan ison oloinen, noh ei se mitään!

Ykkönen puhtaasti! :)

Vähän on Millillä meno päällä!

Fiiiuuuu

Aloin satuloimaan Milliä noin 1h ennen starttiani, aika aikaisin kylläkin mutta hyvä niin koska
kun menin verryttely alueelle huomasin että olin opetellut väärän radan! Onneksi se oikea rata oli aika helppo ja se painui mieleen nopeasti. Aloitin verryttelyssä vain kävelemällä ja hakemalla hyvää tuntumaa Millin suuhun, tein vähän takaosa käännöksiä ja pohkeenväistöjä. Eilisen jälkeen en ikinä kuvitellut Millin olevan näin hyvä tänään mutta niin kai se menee että "Huono kenraali takaa hyvän suorituksen" vai miten se nyt meni. Ravasin vähän Millin kanssa ennen kuin siirryin este-verkkaan, Milli oli edelleen erittäin pehmeä ja reagoi hyvin kaikille avuille. Aloitin hyppäämisen pienellä pystyllä jonka menin 2kertaa. Sitten pystyä nostettiin ja tulin senkin 2kertaa, ensimmäisellä kerralla Millin pääsi vähän pitkäksi minkä vuoksi pudotus mutta toisella kerralla sain sen takajalat alle ja se toimi todella hyvin. Okseri kerran pienenä ja sitten kerran isona ja juuri ennen radalle lähtöä pysty ihan tapissa.
Tääkin este meinsi tippua kun en saanut Milliä takaisin!


Laukkasin vähän ympäri kilpakenttää ja näytin Millille katsomon, trippelin ja yhden okserin johon aurinko paistoi hassusti. Otin kunnon spurtin alussa ja sitten takaisin jotta sain Millin pohkeen eteen kunnolla. Rata oli todella hyvä paitsi että 6 esteelle Milli jäi vähän pitkäksi ja jouduin jäädä nypläämään ennen estettä, siinä kohtaa Milli kuitenkin pelasti minut vaikka ei paikka ollut huono mutta se olisi voinut pudottaakin koska se oli liian pitkänä. Viimeinen este kuitenkin tuli harmillisesti alas, jotta askel osuisi jouduin ratsastamaan eteen mutta unohdin itse jäädä odottamaan ja pitämään jotta ei Milli kuitenkaan pääsisi pitkäksi ja se sitten kostautuikin pudotuksella. Harmi sinäänsä koska oli todella hyvä rata ja oltaisiin ansaittu puhdas rata, mutta oma moka ja ensikerralla muistan ratsastaa loppuun asti yhtä huolellisesti!


ESRA: n joukkue sai loppu tulokseksi kuitenkin 8vp ja se riitti pronssille! Aika huikeata ja parempi sekin kuin ei mitään!

Eilen (maanantain) otin vähän osumaa yhdeltä hevoselta selkään ja nyt täytyy katsoa miten pystyn ratsastamaan, pyrin olemaan ratsastus kunnossa Torstaiksi! Kuitenkin olisi ainakin Milli pakkko ratsastaa, kun se menee jumiin niin nopeasti muuten... Pitäkää peukkuja että tää kipu häviää nopeasti!
Kirottu viimeinen este....!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.