keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Toissa- ja eilisen päivän treenit

Moikka!

Toissapäivänä ratsastin sekä Millin että Ulpukan koti kentällä. Minulla piti olla Piian valmennus Ulpukalla mutta se peruuntui kun Piia ei päässyt Suomeen köpiksen lakon takia. Ratsastin itsekseni tehokkaan koulu/kavaletti treenin Ulpukalla. En tiedä miksi kuvamuokkaus ohjelmani ei toimi joten joudun julkaisemaan kuvia jotka ovat vinoja ja kaukaata otettuja. Toivotaan että ei haittaa hirveästi, vaikka olisin halunnut vähä muokkailla niitä ennen julkaisua...
Alkuverryttelyä

oioio kattokaa ponyn kaulaa :D

öööö ? XD
Aloitin käynnissä taivuttelemalla molempiin suuntiin, Ulpukka oli aika vahvan oloinen eikä kovinkaan miellyttävä ratsastaa. Kun se alkoi keventyä kädelle otin ravia ja jatkoin taivuttelua sama juttu laukassa. Sitten tein vähän peruutuksia jotka olivat kaikkea muuta kui hyviä. Ilmoitin itseni ja Ulpukan perjantaina koulu-rataharjoituksiin, saa nähdä saadanko edes hyväksytty tulos.... Otin vähän pomppuja kavaletin yli ja tarkistin että poni laskeutuu siihen laukkaan mihin haluan esteen jälkeen. Tein vuorotellen oikealle ja sen jälkeen vasemmalle, se meni ihan hyvin. Tein sitten vielä loppuverryttelyn ja lopetin. Ei ollut todellakaan mikään hyvä ratsastuskerta koska en saanut Ulpukka ollenkaan pohkeeneteen ja se painoi 100kg molemmille käsille, se oli itseasiassa aika kamalaa. Loppuun se tietenkin keveni mutta ei ollut kuitenkaan 100% hyvä.Eilen ratsastin vain Ulpukan koska minulla oli futis-peli illalla johon en tosiaankaan näin jälkeenpäin olisi halunnut mennä 5-0 häviö how is this impossible? No mutta siis takaisin Ulpukkaan; äiti auttoi minua vähän ja tehtiin peruutuksia. Ensimmäinen juttu mikä piti tehdä oli rentouttaa oma käsi ja istunnalla saada poni peruuttamaan. Ulpukka teki pari hyvää peruutusta ja sitten lopetimme peruutukset. Ratsastin pieniä pätkiä radasta ja ratsastin Ulpukkaa mahdollisimman kevyellä kädellä jotta se joutuisi itse laukata enkä minä kantaisi sitä koko aikaa. Eniten ongelmia radalla tulevat tuottamaan lävistäjällä olevat laukkalisäykset ja peruutus, Ulpukkahan tekee todella hienoja vaihtoja harmi vaan että tässä ohjelmassa niitä ei saanut esittää... Eilen kuitenkaan ei tullut kuin yksi vaihto ja sekin koska minun apuni olivat epäselvät enkä pitänyt ponia suorassa. Eilen Ulpukka oli paljon parempi kuin sitä edellisenä päivänä vaikka ei edelleenkään ollut niin hyvä, ehkä tänään sitten?


KIva istunta...

Toissapäivänä ratsastin Millin joka oli aika hyvä myös mutta jotain puuttui. Milli oli alusta alkaen aika kevyt kädelle (siis Milli kevyt WHAT!?). Aloitin verryttelemällä eteenalas ja taivutin sen irtonaiseksi molempiin suuntiin. Kun se oli hyvä ja irtonainen niin aloin pyytämään takaosaa enemmän alle, se kuitenkin jäi vain haaveeksi... Milli ei oikein totellut mitä käskin vaan jännitti selän ja niskan ja alkoi menemään selättömästi jotain mini-ravia. Lopuksi kun ravi alkoi tuntua paremmalle niin otin vähän laukkaa ja lopetin. Milli oli normaalia parempi mutta en kuitenkaan saanut sitä WAU-tunnetta. Ilmoitin Millin este alue-mestaruuksiin, vaikka olinkin jäämässä kotiin aluksi.
Mitäköhän tuo ulkokäsi tekee XD


Tsekatkaa mun istunta wou eiks tää o näin aika hyvä nokka eteenpäin veilä ja voilá!

Nyt mä ymmärrän miksi mulle aina huudetaan että lyhennä gramaanit...:D

Tässä tätä lyhyttä ja jännittynyttä ravia

Eikö tää ole aika hyvä muoto?

Milspertti

1 kommentti:

  1. Haastoin sut! ;)
    http://wollewolkenstein.blogspot.fi/2013/09/haasteita-haasteita.html

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.