lauantai 31. elokuuta 2013

Pari tärkeää sanaa& kiitos

Heeiii <3

KÄYKÄÄ LUKEMASSA EDELLINEN POSTAUS JA LINKAILKKAA BLOGEJANNE SINNE!
 
Tänään oli ihana kevyt vapaa-päivä minulle ja vain Millin ratsastus. Sain nukkua aamulla niin kauan kuin halusin ja katsoa telkkaria pyjamassa kello 14 asti, perfect Saturday right ? ;-) Huomenna suuntaan katsomaan Kyra Kyrklundin klinikkaa helsinkiin ja sielä vierähtää luultavasti koko päivä.
 
Kävin "herättyäni" heittämässä hevosille päivä-ruoat ja katsomassa kun Ticon omistaja ratsasti sillä kentällä. Kuvasin vähän Ticoa mutta en tiedä haluaako omistaja kuvia tänne nettiin joten en valitettavasti voi niitä julkaista. Sitten äiti ratsasti Ladyn ja katselin sitä hetken ja otin pari kuvaakin mutta aurinko tuli vähän hassusti niin kuvien valotus oli ihan kummallinen. Sen jälkeen sisälle syömään ja sitten putsasin Millin karsinan. Käänsin koko karsinan ylös-alas ja laitoin uudet purut ja vettä ämpäriin. Lähdettiin myöhemmin illalla äidin& Ramseksen kanssa maastoilemaan. Käveltiin enimmäkseen ja sitten käytiin yhdellä pellolla vähän ravailemassa. Oli ihanaa ravata pellolla auringonlaskussa maailman parhaimman Millin kanssa. Milli näytti hienoja keskiravejakin kun sille tuli kiire Ramseksen luo joka ravasi edellä. Käydään varmaan ensiviikon aikana hyppäämässä ja äiti pitää tuntia mulle ja katsotaan sitten jos lähdettäisiin alue-mestaruuksiin viikon-loppuna.
 
 Klik <-

<3 #1

Auringonlasku ja sänkipelto!
 
Asia mitä mä myös olen miettinyt viimeaikoina on mun blogi. Blogin alkuaikoina kirjoitin vähän silloin sun tällöin vähän mistäkin asioista. En välittänyt niinkään tekstien sisällöistä mutta oli kiva kirjoittaa. Blogini on myös paisunut jo aika isoksi rekisteröityneitä lukijoita on reippaasti yli 150 eli oikeasti kirjoitan todella monelle ihmiselle! Minun täytyy alkaa ajatella mitä kirjoitan ja miettiä tarkkaan jokainen sana ja kuva minkä täällä julkaisen. Vaikka blogini onkin jo iso (minun mielestä) niin en ole saanut melkein yhtään negatiivistä/epäasiallista kommenttia, se on todella ihanaa! En halua herätä siinä pelossa että kun avaan sähköpostini se on täynnä ilkeitä kommentteja, tietenkin on aina näitä joille ei ole mennyt perille tämä että kun kirjoitat nettiin jollekkin ilkeästi ilman nimeä gtai nimellä, satutat sitä todella paljon! Minulle on aina sanottu kun joku kirjoittaa rumasti anonyyminä että "älä välitä, he ovat vain kateellisia" voin kertoa että kun kirjoitat tarpeeksi rumasti se jää mieleen ja ei sitä noin vain unohdeta, se satuttaa ääreettömän paljon. Nettikiusaaminen on yksi kauheimmista asioista mitä tiedän, nuoret tekevät itsemurhia nettikiusaamisen takia ja kuitenkaan se ei lopu, en voi sitä käsittää! Minulle itselleni ei tulisi mieleenkään kirjoittaa kellekkään rumaa kommenttia netissä ei vaikka olisin todella vihainen, koska tiedän että en itse haluaisi saada sellaista kommenttia. Pariin otteeseen kun kisoissa on mennyt todella huonosti tai muuten vain ei ole fiilistä bloggailla niin on tehnyt mieli pistää koko blogi pois. Pelkään että joku tuomitsee minut koska ratsastin huonosti. Kuitenkin aina kun kirjaudun bloggeriin tai käyn vain katsomassa teidän ihania ja kannustavia kommentteja niin kaikki negatiivinen ajattelu häviää päästäni, you give me power!
 
 Eli haluan vain sanoa teille ison kiitoksen kaikista positiivisista ja kannustavista kommenteista mitä olette koko blogini olemassa olon aikana lähettäneet jatkakaa samaan malliin!
 
Sain yhdeltä lukijalta pari hienoa kuvaa Milspestä Salosta! Kiitos Veera <3
 
 
"Ens sano että se tulee olemaan helppoa,
sanon että se tulee olemaan sen arvoista"
 

2 kommenttia:

  1. wou tää oli tosi kiva postaus ja kirjotit just sika hienosti! ja + ihana ida tos vikassa kuvassa <3

    VastaaPoista
  2. Hyvin kirjotettu idaa!!<3 jatka säkin vaan samaan malliiin!!!

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.