torstai 12. syyskuuta 2013

Este-valmennuksia

Eilen (keskiviikkona) ja tänään (torstai) minulla oli este valmennus. Keskiviikkona Ulpukan kanssa Johkun valmennus ja tänään eli torstaina Hauken valmennus Millillä. Hauken valmennus jatkuu vielä huomennakin niin siitä sitten huomenna tai sunnuntaina postausta, riippuen miten ehdin.


hieno Ulpukka!

Keskiviikkona äiti vei minut valmennukseen ja aloitin ihan tavallisella verkalla käyntiä, ravia ja sitten laukkaa. Ulpukka oli ihan OK hyvä, helposti kuitenkin jäi pohkeen taakse kokoajan. Aloitettiin kavaletilla joka meni hyvin jonka jälkeen sitte hypättiin pientä ristikkoa jonka jälkeen kaarrettiin aika jyrkästi. Sitten hypättiin jumppa-sarjaa missä eniten vaikeuksia tuotti esteen keskellä pysyminen, Ulpukka varsinkin jännittyessään alkaa työntymään enemmän ja enemmän vasenta pohjetta vasten ja se on oikeasti silloin todella vaike ratsastaa! Lopuks kun saatiin rentoja hyppyjä Ulpukka hyppäsi super hyvin! Sen jälkeen harjoiteltiin vähän radan-pätkiä ja sitten lopetettiin.

Fiiiiu!
 
Tänään minulla oli Millin kanssa siis Hauken valmennus joka meni aika hyvin! Alussa verryteltiin kavaletilla joka meni ongelmitta mutta kun siirryttiin pienelle sarjalle jonka jälkeen piti kääntyä jyrkästi vasemmalle niin en enään saanut käännettyä, en saannut oikeata pohjetta kunnolla läpi. Tietysti olisin käännöksen pystynyt tekemään jos olisin vetänyt vasemmasta ohjasta mutta se ei nyt ollut tarkoitus joten tein niin kuin piti vaikka se oli ihan kamalaa, mulla oli kokonaan rytmi kadoksissa.

Milli ei ainakaan puomeja ota alas tuolla tekniikalla!
Sarjan jälkeen tultiin pieni rata mihin löytyi alusta asti rytmi ja sain taas punaisesta langasta kiinni ja sen jälkeen kaikki sujui ongelmitta! Osasin pitää kantapään alhaalla ja rentouttaa ranteet. Minulla oli aika hyvä fiilis tunnin jälkeen ja yritän huomenna ratsastaa yhtä hyvin niin Haukekin on tyytyväinen ja huomaa että kuuntelen tunneilla!
Kesän parhaita hetkiä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.