maanantai 16. syyskuuta 2013

kuulumisia

Moiii :)

En ehtinyt viikon-loppuna kirjoittamaan kun oli niin paljon menoja. Mutta siis perjantaina oli Millin kanssa Hauken valmennuksen toinen päivä ja sieltä lähdin Kauniaisiin Sandralle ja Lauantaina oli hevoset stadikalla-tapahtuma. Sunnuntaina oli Millin klippaus ja illalla oli jalkapallo-treenit. Eli viikon-loppu oli lähes täyteen buukattu. Ensi viikon-loppuna hyppään Lohjalla alue-kisoissa alue seura joukke-mestaruuksissa 110cm ja sitten 120cm käydään kokeilemassa jos päästäisin läpi puhtaasti.

Hauken valmennuksen toinen päivä meni ensimmäiseen verrattuna paljon paremmin! Aloitettiin aluksi kavaleteilla jonka jälkeen mentiin pientä jumppa-sarjaa. Mun piti keskittyä että hypyssä osaan rentouttaa käden enkä jää liikettä vasten. Onnistuin siinä aika hyvin ja tuli itseasiassa pari hyvääkin kertaa! Toinenkin asia minkä huomasin oli että kun jumppa-sarja oli aika pitkä niin sen sijaan että olisin ratsastanut eteen otin pidätteen ja tuli huono hyppy sisään. Kun aloimme hyppäämään rataa niin ajattelin eteen ja paikatkin osui kivasti. Vain kaksi pudotusta koko valemnnuksen aikana ja nekin siitä syystä että lähdin ennen Milliä hyppyyn enkä ollenkaan odottanut sitä. Olin eritäin tyytyväinen molempiin päiviin ja oikeasti hoksasin pari juttua minkä avulla saan puomit pysymään entistä paremmin paikkoillaan. Vielä asiasta perunamuussiin klipattiin Milli äitin kanssa Sunnuntaina tuli aika siistiä jälkeä ja Milli antoi kiltisti klipata. Halusin ottaa siitä pari rakenne-ja pääkuvaa mutta MIlli ei ollutkaan ihan helppo kuvakohde koska hän halusi mielummin mennä syömään tarhaan kuin poseerata kamerallle, pari hyvää otosta kuitenkin saatiin.

Kaunein<3
 

Milspe ja hänen korvat<3

Kivat noi kottikärryt xd

beautiful
Lauantaina lähdettiin Sandran ja Ellenin kanssa hevoset stadikalla-tapahtumaan. Ostettiin paikan päältä liput ja istuttiin katsomassa hetki kisoja D-katsomossa kunnes lähdettiin kiertelemään expo-aluetta, pari juttua näytti kivalta mutta halusin säästää rahani tavaroihin mitä oikeasti tarvitsen joten uudet saappaat saavat odottaa vielä HIHS:iä kun olen saanut kerättyä vielä enemmän rahaa kasaan! Katsottiin kisoja ja sitten Mikin liittyi meidän seuraan. Myöhemmin illalla siirryin A-katsomoon Jennan, Miki, Amandan, Axelin, Netan, Viivin ja Aidan kanssa ja istuttiin siellä peittoon kiedettyinä. Meillä oli super hauskaa, ainakin mulla!

nää rakkaat muruset otti mun kameran... ;)

putki ei ihan riittäny....

Mitä piditte postauksesta? Miten teidän viikonloppu meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.