sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

TFC:n aluekisat

Äiti voitti Vaativa B luokan Annilla ja minä sijoituin Ramseksella toiseksi He: A luokassa!
Eilen (lauantai 30.6) Lohjalla, Laakspohjassa järjestettiin Team Fin Chevalin alue-kouluratsastuskilpailut.  Osallistuin itse ensimmäistä kertaa tällä kaudella kouluratsastus-kilpailuihin  ja starttasin ensimmäisen He: A:ni. En halunnut etukäteen kisoista tänne kirjoittaa koska minua jännitti muutenkin enkä tahtonut luoda itselleni lisää paineita. Kisat sujuivat ihan hyvin paitsi että pohja oli aika kamala kun sitä ei huollettu ollenkaan. Kisasin Ramseksella joka oli verkassa aika hyvä ja tehtiin todella hyviä pohkeenväistöjä joka oli minun heikko kohtani. Radalle saapuessani Ramses lössähti käsiin ja tuntui kun se ei olisi liikkunut ollenkaan eteenpäin vaikka rataa kehuttiin ja sanottiin todella hyväksi!

Hieno Ramses!


Sisään ratsastuksesta sain 7.0 joka oli aika hyvä mutta olisin voinut ratsastaa sen paljon paremmin. Pohkeenväistöistä tuli molemmilta tuomareilta 6.5 koska takaosa jäi loppuakohden vähän. Lisäykset sujui ihan OK toisen lisäyksen pilasin itse kun annoin liian vahvat avut ja unohdin puolipidätteen, rikoimme laukalle. Laukka osuusdessa oli kaikkea 6.0-7.5 välillä. Käynti osuudesta saimme 8.0!!!! Loppukommentit olivat ihan hyvät ja lähinnä kehuivat hienosta hevosesta ja "negatiivinen" palaute oli vain että "yritä rentoutua paremmin, tarkemmat tiet ja varo yliyrittämistä" olin ihan samalla linjalla tuomareiden kanssa. Olin erittäin tyytyväinen vaikka omasta mielestä oli kamala rata ja olisin pystynyt 10000x parempaan! Sijoituin kuitenkin luokassa 2 joten kai minä ihan hyvin sitten menin siihen nähden että olin ratsastanut Ramseksella edellisenä viikkona 1kerran ja päivää ennen kisoja vielä ratsastin kotona LYHYELLÄ radalla radan läpi..... :)
Verkkaa....

Tulos: Helppo A:2 2009 avoin ratsukoille, joilla ei ole yli 60% tulosta helppo A-tasolta (alue/kansalllinen) 366.5p ja 63.19% sija 2 :) Super Ramses!

Haluatteko nähdä videon radasta?

9 kommenttia:

 1. Parhaat<3hyvä lisäsit ton kuvan se on ihana ;)

  VastaaPoista
 2. wauu ida upeeta!! joo videota laita kehiin :)

  VastaaPoista
 3. Eka helppo A" etkö sä oo joskus napsulla menny tuomarinkylässä helppoa ata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole :D Menin sielä alue-mestaruudet jotka kisattiin FEI He: B tasolla eli vaikeusaste kylläkin siinä ohjelmassa oli suurempi kuin siinä minkä menin lauantaina :)

   Poista
 4. Joo, videoo tottakai!:)

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.