perjantai 28. kesäkuuta 2013

Salon alue-kilpailut& banneria kaipaileva ;-)

Eilen oltiin Millin kanssa Salossa alue-estekilapiluissa hyppäsin ensin 110cm luokan jonka perään 120cm luokan. Ulpukka  ja Tico on mennyt aika kevyesti ei mitään erikoista. Salosta ei ole videoita pari kuvaa 120cm luokasta.

110cm:

Verkka oli todella pieni mikä Millin kanssa ei koskaan ole hyvä asia. Jännitin itse että koska se loikkaa ilmaan ja lennän hevosten jalkojen sekaan. Joka suunnasta tuli hevosia ja verryttely suunta oli koko ajan sama joka vaikeutti verryttelyä. Milli jäi roikkumaan kiinni vasempaan ohjaan ja hypyt olivat huonoja! En saanut Milliä teräväksi ja hyppäämään ylöspäin vaan se jäi löysäksi ja hyppäsi liikaa eteenpäin. Radalle lähdin huonolla asenteella "keskeytän jos tulee yksikin tiputus", toisaalta se sai minut varmaan yrittämään enemmän. Tsemppasin täysillä ensimmäisestä esteestä viimeiselle asti, pari kolahdusta mutta ei puomin puomia alas! Jes! Kyseessä oli arv. A.2.0 eli aika ratsastus, minun heikkokohtani. Ratsastin kaarteet aika kovaa ja ennen esteitä vähän takaisin jotta takaosa tulisi alle. Se toimi läpi koko radan. Emme saaneet kovinkaan hyvää aikaa mutta sijoituimme kuitenkin sijalle 16:sta eli olimme viimeiset sijoittuneet. Sain siitä rusetista vähän itsevarmuutta ja hoidin Millin hyvin ja menin katsomaan 110cm ja 120cm luokan välissä olevaa nuorten hevosten luokkaa.
Mitä mun istunnalle tapahtui ?! :D

Milli superi <3
120cm:

Verkka oli vähän parempi, Johku oli nyt tullut auttamaan ja verkassa oli nyt paljon vähemmän ratsukoita ja he eivät heiluneet sielä kuin hullut ja hypänneet muiden päälle! Omasta mielestäni 120cm verkat ovat alusta asti olleet todella paljon rauhallisempia ja "ammattimaisempia" kuin esim. 110cm luokissa missä ei ole päätä eikä häntää. Hyppäsimme aika monta hyppyä mutta se oli ihan hyvä koska minun oli saatava hypyt nousemaan, muuten olisimme vetäneet varmaan jokaisen puomin alas... Rata ei ollut teknisesti ollenkaan vaikea, aika helppo ja esteet olivat todella maahan kaivettuja. Viidennelle esteelle otin yhden askeleen kaarteessa liikaa ja Millin etuosa ei noussut tarpeeksi nopeasti joten puomi alas. Loppu rata meni myös hyvin koska en ollut huomannut koko pudotusta ja olin lähdössä jo uusintaan viimeisen esteen jälkeen kunnes tuomari vihelsi pilliin. Olin ihan hämilläni että mitä ihmettä mehän mentiin puhtaasti?! Mutta sitten huomasin että yksi puomi oli tipahtanut. Kokonaisuudessaan molemmat radat olivat todella hyviä ja tasaisia eikä tuota yhtä puomiakaan oikeasti olisi tarvinnut tulla, nyt joudumme vain viilaamaan pilkkuja että päästään 120cm ratakin puhtaasti!


Jalat olivat omalla vaelluksella....

Näin kevyesti me liidellään! :-) Ihana tuo Millin ilme<3
Ja muuten hei kaikki taitavat bannerin tekijät huomio! Nyt olen saanut vähän kaikkialta tsoottia banneristani, siis mitä tuohan on ihan super hieno !?! Nojuu tiedän se on kamala.... Olen itse yrittänyt tehdä mutta niistä ei ole tullut mitään! Laitan tähän alas kuvia joita bannerissa voisi olla, muuten saatte aika vapaat kädet. Huomaatte varmaan että kuvissa esiintyy vähän kaiken näköisiä neljalkaisia karvapalloja joten halusaisin että bannerissa myös olisi muita poneja ja hevosia millä ratsastan kuin vain U&T&M. Saatte toki etisä parempia kuvia blogista jos nämä eivät ole sopivia. Toivomuksena taustaan sopiva banneri :-) Ja teksti "Ida ja Ponit" pitää olla siinä ainoat säännöt muuten tehkää mielenne mukaan ja lähettäkää valmiit bannerit osoitteeseen: idajaponit.99@gmail.com :-)


3 kommenttia:

  1. vähän oot hyvä ratsastamaan :) toi kolmas vika kuva on Brobystä, Tammisaarest, eiks joo? ;))

    VastaaPoista
  2. IhaniakuviaIDa by frida

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.