sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Millenium Girl & Goldencoast Ultimate (video)Pieni positiivinen video tähän ankean arkeen...

Tänään kävin ratsastamassa Lelleä ja Tildaa ja molemmat meni super kivasti! Ensin verryttelin Lellen taivutellen ja volteilla ja erilaisilla kiemuroilla saadakseni sen pohkeiden väliin. Sitten aloin tulemaan maapuomeja jonka jälkeen nostimme puomit kannattimille ja niistä tuli ristikoo ja sen jällkeen pieni 60cm pysty. Lopuksi kun Lelle oli todella hyvin avuilla uskaltauduimme nostamaan pystyn 80cm korkeuteen, ensin se tiputti tuodessani sen vähän löyänä liian lähelle. Toisella kerralla lensimme yli! Olin super iloinen ja voin sanoa ihan suoraan että KYLLÄ olen kehittynyt PALJON 4 vuodessa. Koska kun muistelin minun ja Lellen viimeisimpiä este-kisoja/treenejä niin taisimme kieltää pihalle ja lensin 20minuutin sisällä 8 kertaa.. Kyllä! Nyt en tippunut, eikä ponilla ollut aikomustakaan kieltää, en antanut edes mahdollisuutta sille pikku pirulaiselle <3
Lelle yksi harvoista hyväsytyistä radoista <3 2010 60cm

Liian iso este Lellen mielestä....
Ratsastin Lellen jälkeen vielä hetken Tildalla, Lindan 7v. voikolla eestinponi-sekoistuksella, se oli niin ihana! Sanoin aloittaessani Lindalle että "eihän tää pysy käsissä!" poni veti turvan kohti maata ja myllersi ympäri kenttää kanssani, en voinut ymmärtää asiaa. Sain ottaa useasti siirtymisen käyntiin saadakseni sen avuille. Otin sen kanssa myös vähän hyppyjä, ne menivät ihan Ok. Loppua kohden Tilda alkoi kuuntelemaan pohkeita ja toimi todella kivasti!
Se on aika kaunis<3

Käyntiä....


Millin jalka on turvonnut mutta ontuminen on poissa huomenna eläinlääkäri tulee ultraamaan jalan niin saadaan tietää mikä on vialla. Ulpun kengityksen pitäisi myös järjestyä tulevalla viikolla. No en tiedä uskaltaako kilåpailuihin ilmoittautua vielä mutta toivotaan parasta koska niitä on roppakaupalla tulossa ja Joukkue- SM 120/130 olisi 3viikon päästä... Ja me päästiin joukkueeseenkin!

Ainiin ja pliis lukijat, anot ja kaikki muutkin! Vähän ahkerointia kommentointiin millaisia "erikois-postauksia" voisi tehdä tälleen kun ei voi ratsastaa? :)

6 kommenttia:

 1. Tee lifestyle viikko! Tai käy kaupoilla ja tee ostostenesittely xd

  kaksihevostyttoa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä koskaan mitään shoppaile XD ja mun viikko menee näin= herään 7 vien hevoset ulos, karsinoiden putasaua ja loppu päivä löhöilyä...

   Poista
 2. myday tai jotain muuta kivaa ! just jotai ostostenesittelyy ja kaikkee :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ en käy kaupoilla XD mutta MyDay:tä voisi miettiä...! :)

   Poista
 3. Tee myday videolla! ei mitään lifestyle viikkoa! XD tai sit millin ja ulpukan varusteet videolla? :):)

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.