lauantai 15. kesäkuuta 2013

Huonoja uutisia.

Moikka!

Kello on vaikka mitä, väännän silmät puoli unessa postausta koska uni ei vain tule. En muista koska olisin valvonut näin kauan viimeksi. Viimeaikoina ei ole mennyt ihan putkeen. Milli on ollu KAMALA ratsastaa, siis kamalampi mitä yleensä jollain tapaa se on hirmu löysä ja kun pohkeella huomautan niin se vain jännittyy ja juoksee apujen alta. Äitikin ratsasri sillä mutta ei se sitä hirveän paljoa paremmin saanut menemään. Luulen että Millillä alkaa kiima. Sen lisäksi eilen, päivää ennen Mini-Derbyn karsintoja Milli alkoi ontumaan syytä en tiedä. No Mini-Derby jää väliin nytten, harmittaa sinäänsä koska derby-esteet sujuivat niin hyvin ja tuntuu kuin olisimme ihan huippu hyvässä vedossa nyt, paria päivää lukuunottamatta.
Ihanan puhddas poni!

Millin ontumisen lisäksi Ulpukka on ilman kenkiä. Nyt sanon että se poni on TYHMÄ isolla T:llä. Sillä oli viimeviikolla kengitys ja Ulpu aina riehuu kun kenkää aletaan naulaamaan jalkaan joten se joudutaan rauhoittamaan. Ulpukka oli rauhoitettu kun kengittäjä tuli mutta tuntui kuin koko rauhoitus ei olisi toiminut koska poni oli koko ajan virkeä. Kengityksestä ei siis tullut mitään se hyppi pystyyn ja possuili. Uusia kenkiä ei saatu jalkaan mutta kaviot piti kuitenki vuolla lyhyemmiksi kun kengitys oli viivästynyt takajalkojen osalta jo pari viikkoa taas ponin huonon käytöksen vuoksi (silloinkin oli mukamas rauhoitettu) joten kaikki jalat vuoltiin ja poni sai jäädä kengättä. Se tietenkin aristelee kaikkia jalkoja niin en ole ratsastanut ja kenttäkin on ihan kuravelliä sateiden vuoksi.

napsuli!<3
 
Nyt ei mene putkeen oikein, kai niitä alamäkiä pitkin täytyy kävellä jotta voi taas kivuta huipulle... Pitäkää peukkuja että Milli paranee nopeasti ja että tuo yksi aasi antaisi laittaa kengät jalkaan ilman erillistä show:ta....

Miten teidän kesäloma on alkanut ? Käykö joku teistä kesätöissä? Itse hoidan tallia koko kesän ja saan pientä palkkaakin niin pääsee sitten shoppailemaan uusia varusteita!;)
Kertokaa ihmeessä kuulumisianne niitä olisi kiinnostavaa kuulla! Ja antakaa erillaisia postausehdotuksia nyt kun en voi ratsastaa eikä hevosia saa liikuttaa.


"poni"-poppoo laitumella viimekesänä.

4 kommenttia:

 1. Voisitko linkata tähän sen videon? ( ht:netistä) :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kys. topa: http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=4067234&t=4067234
   Tässä video kun ratsastan Piccoloa, selässä olin käynyt ennen tuot 3kertaa: http://www.youtube.com/watch?v=1yCF2yWEPUg
   en osaa linkittää mutta niin :D

   Poista
 2. Hyvin sull menee, no mutt sä voit tulla meille ratsastaa ainaki Tilda ois kiva jos joku vähän parempi meniss sillä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Nyt mulla ois aikaakin kun noi aks on "saikulla"... :)

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.