keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesäloma, got to love it.

Iiiihanaaa! Kesäloma alkoi! Meillä oli Lauantaina kevätjuhla joka oli ihan kiva. Saimme todistukset ja hyvästeltiin ysit. Keskiarvo todistuksesa oli ihan ok, olin parantanut 3numeroa 8-9 ja yksi oli laskenut 9-8. Pahoittelut myös todella surkeasta päivittelystä, en tiedä mihin inspiraationi kirjoittaa on hävinnyt. Yritän nyt kuitenkin väsätä postausta useammin kuin kerran viikossa, varsinkin nyt kesälomalla kun on aikaa!
Tonja ja Milli

Ja eilen taivas matkalle lähti meillä asunut Hot Shot "hottis". Hottis oli meillä 2011 kesän yli myynnissä ja ratsastin ja hoidin sitä kuin omaani. Pääsin sen kanssa jopa kerran kilpailemaan. Hyppäsin 60cm missä sijoituimme 1. sijalle. Tuolla hevsella oli sydän tehty kullasta. En voinut uskoa korviani kun kuulin että se oli saanut todella pahan ähkyn eilen ja se oli jouduttu lopettamaan.

Linkki videoon Hotksesta (tehty 2011) ---> http://www.youtube.com/watch?v=TydOTWSwNVc

R.I.P
19.5.1998 - 4.6.2013Tonja ratsasti sekä Ulpun että Millin Lauantaina koska me olimme lähdössä Turkuun ylioppilasjuhliin. Pidin Tonjalle tuntia kun se meni Ulpulla. Halusin että Tonja taivuttelee sen kunnolla ja ratsastaa pohkeet läpi. Ulpukka oli alussa vähän jäykkä kun edellisenä päivänä olimme käyneet vain maastossa enkä kunnolla työstänyt sitä sielä tietenkään. Loppua kohden Ulpu näytti todella rennolta ja hyvältä. Tänään menen itse vähän kentällä kevyesti ja yritän vain saada sen rentoutumaan ja letkeäksi molempiin suuntiin.


 
Millin Tonja verrytteli itse ja sanoi että oli vähän vaikeampi kuin miltä näyttää allani. Aloitimme ihan samoilla taivuttelu jutuilla ja loppuakohden kun Tonjakin uskaltautui rentoutumaan ja pystyi istumaan selässä Milli alkoi menemään tosi kivasti! Eilen kävin kentällä vähän työstämässä Milliä joka oli aika tosi hyvä. Aloitin tekemällä avoja ja itselläni on sellainen tapa että kun en saa pohjetta ratsastettua läpi niin ulkokäden avulla siirrän etuosa uransisäpuolelle siirtämällä oman käden väärälle puolelle säkää. Yritin tosissani pitää sitä oikeata kättä oikealla puolella ja ratsastaa vasemman pohkeen läpi. Aluksi se oli todella vaikeata ja vain Millin kaula kääntyi mutta ei etuosa. Otin siinä sitten meidän helpompaan suuntaan (oikea) ravia ja laukkaa ja ratsastin sen kunnolla pohkeen ympäri ja tein paljon avoja ravissa ja laukassa. Sitten otin uudestaan vasemman kierroksen ja nyt ne avot alkoivat siihenkin suuntaan näyttämään ihan hyvälle. Lopuksi tein pitkät loppuravit. Tänään ajattelin mennä puomeja ja kavaletteja, katsotaan mitä keksin tehdä niillä ;)


2 kommenttia:

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.