maanantai 20. toukokuuta 2013

kesäkesäjee!

Jess! Nyt voin sanoo että on kesä koska mäkin uskaltauduin ulos ottamaan aurinkoa ilman untuvatakkia! Ulpukka rokotettiin maanantaina joten sillä oli tiistai, keskiviikko ja Torstai vapaa ja Perjantain oli tarkoitus mennä kevyesti ja samoin Lauantaina. Kuitenkin jäi sitten vähän idempi vapaa koska Perjantaina minulla oli peli vantaalla ja Lauantaina oli Lor:in kansalliset kouluratsastus-kilpailut jossa olin koko päivän kuulluttajana.
Netan upea piirrustus musta ja Ulpusta ja mä piirsin Netan&Taikan! :D

Huippu- Mikki ;)


Eilen kuitenkin menin kentälle ilman satulaa ravailemaan ja laukkailemaan. Tein molempiin suuntiin vähän vaihtoja koska niitä täytyy vähän hiota vielä. Ulpukka helposti tekee pienen pukin vaihtaessa jos en ratsasta vaihdon aikan eteenpäin. Eilen sain kuitenkin vaihdot onnistumaan suhkoot hyvin. Taivuttelin Ulpukkaa, se oli vähän jäykkä koska oli ollut vapaalla niin monta päivää. Lopuksi se oli todella kiva! Tänään kysyin äitiltä voisinko ottaa Ulpun mukaan Wisteille kun se piti sielä muutamat tunnit. Aloitin verkkaamalla taivutteluilla jne. Ulpu oli todella kiva. Äiti neuvoi minua aina välillä jotta saisin Ulpukan rentoutumaan. Otin hyppyjä pienen kavaletin yli. Keskityimme äitin kanssa että en kanna Ulpukkaa niin paljon ennen estettä vaan annan sen itse katsoa askeleen ja hypätärennosti. Ulpu oli todella kiva lopuksi. Lähdimme vielä Jenna-Julian kanssa 20min maastolenkille, Ulpu ei ollut kuitenkaan kovin innoissaan kun saavuimme pienelle "lätäkölle" mistä se joutui kävelemään läpi.

Millilä olen ratsastanut koko viikon, en tiedä vain miksi en ole kirjoitellut? No nyt sitten lyhyesti koko viikko selostettuna. Maanantaina oli vapaa päivä kisojen jälkeen. Tiistaina menin kevyttä ravia pitkään kentällä ja ratsastin Millin vain "pyöreäksi" ja tein vähän pohkeenväistöjä. Keskiviikkona käytiin äitin kanssa naapuri-tallilla ratsastamassa ja Milli oli tosi kiva! Tein vähän askelen pidennyksiä ja avoja. Torstaina vain kevyttä köpöttelyä ja pe&la oli vapaa päiviä. Eilen menin kentällä ja Milli oli aika vahva alussa ja muutenkin todella tahmean oloinen. Asia kuitenkin valkeni koska Millillä oli juuri alkanut kiima.... Tänään Mari kävi hoitamassa Millin ja selkä oli taas mennyt vähän jumiin, mutta ei ollut niin paha kuin yleensä! Mari myös kehui kuinka Millin kaula on tullut paksummaksi.

Eilen ratsastin myös Ramseksen koska äiti ei ehtinyt. Taivuttelin molempiin suuntiin ja ratsastin vain eteen alas molempiin suuntiin niin kauan että se tuntui hyvälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.