tiistai 21. toukokuuta 2013

Erikoispostaus: My Day (kuvina)

07.45 soi kello ja heräsin ja kävin sihkussa ja pesin hiukset. Laitoin vaatteet päälle, meikkasin ja kuivasin hiukset.

08:40 Iskä vei mut kouluun, käytiin matkalla ottamassa aamupalaa läheiseltä huoltoasemalta (nami). Olin n. kymmentä vaille yhdeksän koulussa.

09:00 Oli ensimmäinen tunti joka oli biologia. Ensin meillä oli pieni kuullustelu 21 eri lintulajista ja ne piti tunnistaa. Luulen että meni ihan ok, kaikkia en muistanut mutta suurimman osan. Sitten katsoimme jotain luonto dokumenttia hylkeistä.

09:45 Alkoi välitunti jossa tein seuravaa tuntia varten läksyt ja sitten klo 10:00 tunti jo alkoikin. Meillä oli historiaa. Ensin minulla oli edessä pieni esittely luokan edessä Uudesta Seelannista joka meni aika hyvin, en jännittänyt niin paljoa kuin yleensä! Sitten meillä oli jotain papereita joita piti täytellä jne.

10:45-11:15 oli ruokatunti, ruokana oli kalapuikkoja ja perunaa, ihan ok siis.

11:15 alkoi seuraava tunti joka oli Englanti. Teimme sellaista "lehteä" jota meillä on aikaa valmistella 4 tuntia joista nyt on jo 2 käytetty. Saimme myös kokeet takaisin sain 86% ( 8½) olisin varmasti yltänyt parempaan arvosanaan ellen olisi hosunut tehdessäni sitä koetta, olin kirjoittanut "Finland" väärin....

12:00 loppui tunti ja siitä sitten suoraan Matikan tunnille joka alkoi 12:05. Laskimme jotain ihan ihme juttuja joita en osaa selittää mutta ihan helppoja juttuja.

12:50 oli ulkovälitunti ja sitten 13:05 alkoi kaksi viimeistä tuntiani jotka olivat kuvaamataitoa. Teimme mainosta mielikuvitus esineistä joka oli ihan hauskaa.

14:50 loppui koulu ja tulin kiirreellä kotiin vaihdoin vaatteet ja olin klo 15:00 tallissa Ticon kanssa. Harjasin ja satuloin sen nopeasti ja olin kentällä n. 15:10. Äiti tuli kentälle ja aloin heti keventämään ja sitten otin laukkaa. Tico nosti hienosti oikealle laukan mutta vasempaan kierrokseen tuli vain pukkeja kunnes otin raipan ja käskin sen eteen. Lopuksi se oli SUPER! Pesin sen ja vein tarhaan.


 


16:00 Annoin hevosille ruoat ja lähdin sisälle syömään.

16:40 lähdin takaisin tallille ja otin Ulpukan harjaukseen. Tonja tuli joskus vähän ennen viittä ja auttoi Ulpun kuntoon laitossa. istuin hevosen selässä joskus vähän yli viisi. Lähdimme kävelemään pellolle missä olin suunnitellut vähän laukkaavani. Ulpukka oli ihan hyvä ja pysyi käsissä muutamaa JÄTTI pukkia lukuunottamatta. Menin vielä sen jälken kentälle ja hyppäsin vähän in-and-out tehtävää kavaleteilla ja puomeilla. Sitten pesin sen ja vein talliin.

19.00 Lähdin tallilta sisälle ja siirryin koneen äären kirjoittamaan tätä postausta.

20:25 menin ottamaan hevoset sisälle kun huomasin että Lady oli TAAS karannut tarhoista (sähkö ei oikein näytä tuntuvan tässä tammassa). Annoin ilta mössöt ja heinät ja lähdin sisälle.

20:55 Jatkoin postauksen kirjoittamista ja aloin lataamaan kuvia koneelle. Tein samalla myös Fysikan tehtäviä joista en ymmärtänyt MITÄÄN! Sekä söin jäätelöä marjojen kera (nami)

22:20 Menin nukkumaan julkaistuani postauksen.

Kommentoikaa mitä tykkäsitte! Yritän joskus ´tehdä videon muodossa tämän!


 
 

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva tämmönen postaus!

    VastaaPoista
  2. Jassoo! Vai välitunnilla yritetään vasta tehdä läksyjä!? :/ Not good!

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.