perjantai 17. toukokuuta 2013

Kuka tämä mysteeri hevonen olikaan?

Hyviä arvauksia saatiin, ei kuitenkaan ollut Lelle, se edelleen asuu kaverini luona ja pistää Fridan koville ;) Ja ei kyllä ollut Napsukaan! Napsusta kuulin juuri viikko sitten kuulumisia että menee todella hyvin ja ekat "kisatkin" on jo menty! Puomi luokka ja clear round ruusuke kotiin vietäväksi! aww, ihana napsuli!
Laama<3

Koulusta tultuani huomasin että miedän pihassa seisoo nyt yksi hevonen liikaa. Kävin ruokkimassa hevoset ja huomasin että hei, Tico on tullut! Pari viikkoa sitten kuulin kun äiti jutteli Ticon omistajan kanssa puhelimitse en mitään kuullut koska sen piti tulla mutta että tulee lähiaikoina. Tico on siis ehkä mailman ihanin 4vuotias! Se on niin sympaattinen ja kiltti. Se oli viime kesänä meillä ratsastuksessa ja sitten sain sillä hypätä aina välillä. Äidille se kuitenkin on koulutukseen tullut joten pääsäntöisesti äiti sillä menee mutta ainakun ei hän ehdi niin saan sillä mennä. Katsotaan mitä Ticolle tehdään tulevaisuuden suunnitelmiksi ja sinne sitten tähdätään sen koulutuksen suhteen. Mutta siis nyt blogiin ilmestyy aina silloin tällöin myös Ticosta kuvia ja postauksia.

We have the whole summer in front of us!

5 kommenttia:

 1. Voisitko kertoa Ticosta lisää? Oks iha hevone vai ponin kokone? koulu vai este? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin :) Tico on siis 4v. hevonen olisiko säkä joku 160cm ? Nyt enemmän koulupainotteinen siitä kuitenkin varmasti tulee yleishevonen joka menee tasaisesti molempia lajeja.

   Poista
 2. Jess! Mä arvasin et se oli Tico, kun vanhempia tekstejä katoin :) Ja tosi söpö on <3

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.