perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hauke, day 2+ rataharjoitukset

Moooooi :)

Oon ihan super iloinen ja tyytyväinen! Hauken valmennus meni ihan hyvin nyt toisena päivänä ja Millin kanssa tähtäimessä kahdenviikon päästä Ypäjällä Criollo Junioricup 115cm ;) whooppaaa!! Mutta huomioikaa "tähtäimessä" eli asia ei ole vielä varma, katsotaan miten poni pysyy käsissä kun päästään hyppäämään ensimmäisen kerran Sunnuntaina vai olikohan se Lauantaina (not sure) mutta kuitenkin ;) Huomenna on Laakspohjassa seurakisat ja Ulpukalla tarkoitus hypätä 70&90cm peukkuja pystyyn! :)

Hieno poni! (kevennän)
 
Mutta siis Hauken valmennus meni toisena päivänä todella hyvin ja poni oli avuilla, pari kieltoa tuli kun Ulpukka kyttäsi estettä ja aloin puskemaan. Aloitimme kahdella pystyllä ympyrällä. Ulpukka otti puolipidätteet hyvin vastaan ja pysyi pohkeiden välissä joten etäisyys oli helppo katsoa. Jotkoimme sitten ympyrällä kahden oxerin kera, toiselle oxerille Ulpukka kielsi koska oxerina alla oli vihreä laatikko joka syö pieniä suloisia poneja ;)) Menimme lopuksi vielä rataa joka sujui todella mallikkaasti. Nyt ei ole niitä video pätkiä mitä lupasin, ja ne mitkä on niin ovat ihan surkeita joten seuraavalle kerralle otan kameran mukaan ja pyydän jotakuta kuvaamaan.

Meillä oli Torstaina rataharjoitukset jotka menivät alussa todella kivasti ja Ulpukan laukkaa oli helppo säädellä. Kun aloitimme radan Ulpukka päätti pysähtyä samoille vihreille laatikoille mille pysähtyi Sunnuntaian Hauken valmennuksessa. Noh päästiin siitä yli ja jatkoimme rataa kunnes saavuimme valkoisille laatikoille missä oli punaisia neliöitä, ne taitaa olla myös pieniä poneja syöviä hirviöitä...hassu poni. Siitä pääsimme sitten sujuvasti yli ja loppu rata meni hyvin. Ratsastin radan vielä toisen kerran jotta päästäisiin puhtaastiläpi ja pääsimmekin. Hyppäsimme sitten vielä niitä vihreitä laatikoita vähän isompana että poni ymmärtäisi että sillä ei ole vaihtoehtoina muuta kuin YLI& YLI ;)


Ehkä siitä tulee kouluponi kun niskaa saadaan vähän nousemaan! ;)


fiiiuuu! :D

Loppu raveissa mentiin reippaammin eteen niin alkoi askelkin venyä! :)

Tänään olin ensimmäisen kerran Millin selässä aj se oli IHANAA! :) oli niin ikävä sinne selkään mutta ei vain ole rohkeus riittänyt mennä sinne. Parit ilopukit se heitti mutta muuten oli todella pehmeä ja hyvin hallussa. Otin nyt ensimmäisellä kerralla vain ravia ja käyntiä kun sillä oli kuitenkin energiaa vaikka se on ollut juoksutuksessa.
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.