sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hauke, day 1

Heippaa :))

Hyviä uutísia Millin suhteen, kaikki kunnossa eli selkään oli tepsinyt jumpat ja kävelyt! Wuhuu! Tänään vielä juoksutetaan ja huomenna pitäis uskaltautuu selkään 2viikon tauon jälkeen.....:D

Milli viime kesänä :)


Ulpukan kanssa mulla oli eilen illalla seitsemältä Hauke Lutherin kurssi. Valmennus aloitettiin perus puomi tehtävillä niinkuin aina. Sitten jatkoimme pienille pystyille jotka sujuivat aika hyvin omasta mielestäni. MUTTA kun aloimme hypätä rataa, Ulpukka rupesi kyttäämään kaikkea ja stoppasi koko ajan. Osittain kiellot johtuivat minusta koska poni ei oikeasti liikkunut eteenpäin ja jouduin puskemaan sitä eteenpäin tuntui siltä että jos päästin pohkeet irti se alkaa ravaamaan, vaikka minulla oli raippa niin se ei auttanut. Kun toinen ratsastaja ryhmästäni oli hypännyt ja valmentautunut loppuun, Hauke otti minut ja Ulpukan tekemään puomi tehtävää uudestaan jotta saataisiin rytmi säilymään. Hauke antoi pitkän kouluraipa käyttööni jotta ei tarvitsisi koko ajan puskea sitä eteenpäin. Lopuksi minun piti käyttää järkeä ja hypätä sama rata uudestaan minkä olimme menneet aikaisemmin, nyt ilman kieltoja tai muita kömmähdyksiä. Minua jännitti vähän koska tiesin että nyt pitää oikeasti keskittyä ja saada se poni yli esteiden. Menimme puhtaatsi radan, yksi rytmin menetys tuli vaalean sinisellä pysty-pysty sarjalla mutta muuten meni ihan hyvin.


Toivottavasti saatte selkoa tuosta "ratapiirroksesta" eli vihreä pysty on ensimmäinen este ja punainen sarja oli viimeinen.
 
Tänään olisi vielä tarkoitus mennä valmennukseen ja yrittää ratsastaa yhtä hyvin kuin viimeisen radan aikana. Minulla on videolla ainakin eilisestä valmennuksesta muutama pätkä, toivottavasti tänäänkin joku ehtii kuvaamaan, teen vaikka pienen koosteen siitä sitten teille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.