lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kisat&Video

Moi! :)

Tänään oli seuraeste-kisat Laakspohjassa joten me lähdettiin hyvillä mielin aamulla kohti Lohjaa kisoihin Ulpukan kanssa. Olin kilpailupaikalla kahdestaan hoitjani (monitoimiorjan) Tonjan kanssa ja en saanut verryttelyynkään apua koska Johku oli tuomarina luokassa. Joten yksin oli pärjättävä tällä kertaa. Hyppäsin 70cm ja 90cm ja radat olivat sujuvia vaikka 90cm radalla itse mokailin aika pahasti.... Tein myös eilen illalla tylsyyteeni videon Millistä&Ulpukasta niin pystytte näkemään miltä meidän meno näyttä! :) http://www.youtube.com/watch?v=TZZ6n6S83C8 <<<< paina !


Aloitin keventelemällä ja laukkaamalla verryttelyssä. Ulpukka kielsi heti ensimmäisellä verkkahypyllä n. 20cm korkealle pystylle ja ajattelin että tästä ei tule mitään. Noh, nostin leuan ylös ja jatkoin ponin kanssa työskentelyä vaikka se oli vähän villi mutta ennen estettä rupesi tökeröksi. Enempää kieltoja ei tullut joka oli hyvä asia. Hyppäsin pari kertaa pystyn isompana ja oxeria n.60cm korkuisena. Rata meni todellakin out of control, eli minulla ei ollut mitään hallintaa poniin. Puhdas rata kuitenkin tuli ja Johkulta positiivista kommenttia.

Seuraavana oli vuorossa 90cm jonka verryttelyssä tuli yksi kielto kun toin Ulpukan ihan huonosti ja jäin kädellä pitämään liikaa. Perusrata meni paremmin hallinnassa kuin 70cm. Uusinnassa halusin ratsastaa aikaa joka oli typerin idea pitkään aikaan.... Noh koitui tuo tyhmä idea kuitenkin kohtaloksi ja menetin yhdessä karteessa Ulpukan lauka ja siitä tuli pitkä ja löysä ja yksi puomi tuli alas, siinä kohtaa ryhdistyin ja aloin taas käyttämään järkeä. En kehdannut mennä Johkulta kysymään edes mielipidettä radasta koska tiesin tasantarkkaan missä tein virheet ja mitkä ne olivat. Hups....:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.