sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Uusi ulkoasu & kysely

Heippa!

Noniin 100 lukijaa on täyttynyt ja lisää näyttää tulevan! ;) Laitoin tuohon oikeaan reunaan kyselyn, minkä erikoispostauksen haluatte. Pystytte äänestämään suosikkianne ja jos ette pysty päättämään niin on mahdollista äänestää vaikka kaikkia. Mitä mieltä olette uudistuneesta ulkoasusta? Itse pidän tästä enemmän kuin siitä vanhasta. Kommentilla saa kertoa mielipiteitä taikka lähettää sähköpostia blogin s-postiin; idajaponit.99@gmail.com . Olin eilen ja tänään kuvailemassa hevosia,maisemia ja koiria ulkona upeassa auringonpaisteessa! Tänään saatte muutaman kuvan nähtäväksi. Mutta viimeinen lukijakuva;
Lukijakuva 100
 
Tänään olin kokeilemassa Ulpukan kanssa kentällä ratsastusta. Pohja vaikutti todella hyvälle eikä ollut jäätäkään alla kun potkin lunta että näkisin mitä lumen alta paljastuu. Aloitin tavallisesti käynti työskentellyllä jonka jälkeen siirryin raviin. Kiinnitin tarkasti huomiota että poni olisi mahdollisen suora kokoajan. Se on jotain mitä teen aina! Se on todella vaikeaa Ulpukalle kun se puskee vasentalapaa pohjetta vastaan. Sehän on minun vikani että poni niin tekee mutta kun en osaa sitä korjata, poni rupeaa vain pukitelemaan kun yritän tehdä esim. avotaivutuksia niin poni työntää takapään sisälle ja pukittaa. Se on joko laiska työskentelemään tai sitten sitä sattuu/tuntuu epämukavalle. En tiedä. Valmentajani on luvannut sillä ratsastaa joku kerta ja tahdon hänen mielipiteensä asiasta. Otin lopuksi laukkaa, se koitui sitten huonoksi ideaksi Ulpukka liukastui ja menimme nurin. Ponille ei tapahtunut mitään katsoin kaatumisen jälkeen ontuiko/arkoiko jotain kohtaa mutta ei. Itselläni taisi mennä ilmatpihalle tai sitten vain pelästyin niin pahasti. Kaatumisen jälkeen nousin nopeasti pystyyn ja nappasin Ulpukan kiinni, minulle tuli todella vaikea hengittää ja alkoi pyörryttää. Matkalla talliin oloni parani ja hengitys muuttui normaaliksi. En tiedä mitä tapahtui..?
Korvat piiloon :D
 
Ratsastin myöhemmin vielä Millin. Menin pellolle ilman satulaa. Milli teki aluksi niin että pysähtyi ja aloitti pukittelun, sillähän on maailman säälittävimmät pukit joten ei ollut huolta että tippuisin. Ravissa Milli oli ihan _SUPER_ hyvä se kantoi itsensä ja tuli tuntumalle kunnolla ja uskalsi nojata kuolaimeen, rentoutti niskan ja ravista tuli super helppo istua. Se oli kuin olisimme liitänyt. Nostin laukan siinä toivossa että laukkakin olisi pehmeä ja rento HAH! Toista oli, Milli nosti pään taivaaseen kääntyi 180 astetta ympäri hyppäsi ilmaan ja pukitti, se siis ihan tosissaan yrittää heittää minua selästä tai sitten sillä on liikaa virtaa. Saman tempun se toisti muutaman kerran mutta kun käskin sen työskennellä pienellä voltilla ja koota itsensä sillä ei ollut enään muuta vaihtoehtoa kuin totella. Lopuksi Milli meni kaikissa kolmessa askellajissa todella pehmeänä ja mukavana ratsastaa.
 
 
 

 
 
 
 

4 kommenttia:

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.