sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Este valmennus

Hei :)

Lupasin kirjoittaa teille eilisestä este valmennuksesta tänään ja niin myös teen. Milli oli todella mukava ratsastaa eilen vaikka pitkän tauon jälkeen vähän "kuumui". Teimme pelkästään kontrolli harjoituksia ja jumppaa. Kirjoitan koneella nykyään tekstin ja puhelimella lisään kuvia joten pahoittelen jos kuvat ovat oudoissa kohdissa eikä mitenkään järjestyksessä, laatukaan ei ole kummoinen.

Mutta siis kontrollia ja täsmällisyyttä. Aloitimme puomi-pysty-puomi tehtävällä milli puski oikeassa kierroksessa sisäpohjetta vastaan eikä askel sopinut jälkimäiselle puomille. Vasemmalle tehtävä sujui ongelmitta. Vaihdoimme tehtävää kolmen esteen jumppasarjalle. Se oli millille helppoa vaikka välit olivat ahtaat. Teimme sitten niin että ensin vasemmassa kierroksessa puomi-pysty-puomi tehtävä ja siltä jatketaan jumpalle. Se sujui melkein moitteetta laukka olisi saanut olla aavistuksen terävämpi. Sitten vaihdoimme tehtävää puomi-1askel-oxeri tehtävälle se taisi olla helpointa koko tunnilla. Nostimme esteet about 80-100cm korkeuksille ja tulin jumppa-puomi/pysty/puomi ja oxerin peräkkäin se sujui hyvin! Tunti oli omasta mielestäni hyvin onnistunut ja lopuksi vielä ratsastin millin pyöreäksi. Istuntani on huonontunut tauon aikana mikä tietysti on ymmärrettävää kun olen vain maastoillut.6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja toi jälkimmäinen kuva on tosi nätti. Olisi kiva jos joskus tekisit postauksen omista ratsastuskamoistasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain minun kamoistani vai tarkoitatko hevosen ? :) Kiitos!

   Poista
 2. Eikä ihana toi vika kuva!<3<3<3 Kenen valmennukses sä olit ? Johkun? :)

  VastaaPoista
 3. Voisitko tehä jonkun video postauksen? ( Esim. siitä mitä teit tallilla??)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti ! Olen aikaisemminkin kyllä tehnyt samaisen videon mutta kaipa uudenkin voisi tehdä ! ;)

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.