lauantai 5. tammikuuta 2013

Maastoilua :)

Moikka !

Pahoittelen jo nyt näin etukäteen kirjoitusvirheitä mutta kirjoitan puhelimella niin se ei ole niin helppoa. Blogger ei ole antanut minun ladata tietokoneelta kuvia joten katsotaan nyt jos joudun jatkossa kirjoittamaan iphonella postaukset jotta saataisiin kuvia mukaan. En tiedä mihin kohtaan kuvat tulevat mutta hevosenpäät kuvat ovat lukijakuva 93&94 :)

Mutta olin tänään,eilen ja toissapäivänä maastossa Ulpukan kanssa. Poni oli tänään niin virkeä kun on joutunut vain kävelemään että en tiedä mitä sen kanssa pitäisi tehdä. Se pukitteli ja lähti käsistä joka ei ole kovin turvallista yleisellä autotiellä. Pellolle ei enään voi mennä koska siellä on niin vähän lunta että pelto menee pilalle ja se tulee täyteen kuoppia. Olen menossa tänään millin kanssa vielä este tunnille pitkästä aikaa. Kirjoitan huomenna miten meillä meni.

En ole vielä kovin monessa hevosblogissa nähnyt tuota "päivänasu" juttua joten ajattelin tehdä blogiini tämän "jutun" elimiten pukeuduin valmennukseen. Kertokaa mitä pidätte ideasta ?;)3 kommenttia:

  1. Kun parissa postauksessa oot sanonu että et oo postannut ku ketään ei kiinnostais lukee vaan siitä kun kävelet kenttää ympäri, nii kuin et sit mee siihen johonkin naapuri tallin maneesiin ratsastaa?? :) ( jos vaikka kentällä ei voi mennä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun se ei ole sillä tapaa "ylesisessä" käytössä ja siellä treenavat oriit ja nuoret hevoset ja sielä on tunteja arkipäivisin illalla joten sen takia en käy siellä muuta kuin äitini kanssa. Jos minulla olisi kiltti putte-poni joka ei tekisi mitään asia olisi eri mutta koska esim. Milli hyppipystyyn ja pukitteli viimeksi ollessamme sielä niin en tahdo että kun maneesi on täynnä muita väkeä tiphdan selästä ja se pääsee irti. Tässä siis syy, toivottavasti ymmärsit tarkoitukseni.

      Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.