perjantai 15. kesäkuuta 2012

14.6

Käytiin eilen Torstaina (14.6) Laakspohjassa LoR:in iltakisoissa Millillä ja Ulpukalla. Molemmat hepat oli super hienoja.

ristikkoluokka ;) Liian pieniä esteitä!

Ulpukka siis starttasi elämänsä ensimmäiset kilpailut IKINÄ! Oon niin ylpeä ponista, se käyttäytyi ihan loistavasti! Ensin kun tultiin kisapaikalle ni äiti oli varannu karsinat hevosille kun oli nii lämmin ni niitten ei tarvinnu seistä trailerissa. Ulpukka meni siis 40cm/ristikkoluokan ensin, ei siitä enempää sitte ;D Ja sit meni viel 70cm. Poni oli verkassa tosi kuuma ja ei pysyny ees kunnol käsis :D whoopps :D Noh radalla se oli samanalainen mutta 0-0 ja luokanjohtoon! Jee! En oikeesti yrittäny ratsastaa aikaa koska piti vaan saada puhdasrata ja tyytyväinen poni! ;) Noh tulis sitten ihan puskan takaa mut voitto tuli! Jee, maailman hienoin poni<3 Sain sitte viellä kuulla monesta suunnasta kuinka hieno poni mulla, mutta tottahan se! ;) Ja kuvat on (c) Netta ;)

Hienoponiii!!!!!<3

Hyppäsin Millillä vielä 90cm&100cm siitä ei oo kuvia valitettavast. Milli oli aika "kuumana" ja oli vaikee pitää kasassa verkassa. Otettiin sitten aika pitkä verka ja muutama hyppy. Radalla se vei mua ihan 6-0 ja tuli tosi huonoja lähestymisiä. Noh 5sija sieltä sitte tulikin lopulta vaikka en aikaa ratsastanutkaan. 100cm verkassa se oli edelleen ihan kauhean villi ja hyppi paikallaan ja ryösti laukassa. Otettiin pari hyppyä ja se rauhoittui vähän ja tuli ihan hienojakin hyppyjä missä selkäkin mukana. Radalal se taas kuumui mutta sain sen pidettyä kasassa ja lyhensin sen ihan lyhyeksi ja ratsastin aika rauhallisessa tempossa koko ajan. Uusinnassa ratsastin aikaa ja 1 kolahdus tuli kun käänsin esteen päällä >.< noh ei onneksi tippunut :D 2 sija tuli ja tyytyväinen ratsukko! Oli ihan tosi hyvä rata vaikka en ihan hypyissä pysyn mukana vaan lensin kaulalle aina välillä kun tuli niin isoja hyppyjä! :D Tänään kävin ratsastamassa sen aamulla rennoksi ja notkeaksi ja sitten se pääsi laitumelle ;) Mutta tässä Maanantain estetreeneistä muutama kuva, Mari (millin omistaja) on ottanut kuvat :)
huuii tuli vähä isohyppy ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.