sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

kesätreeniäkesätreeniäkesätreeniä:)

Heissula rallaa taas pitkästä aikaa :) 2 uutta lukijaa on tullu Jee! :) Kisoja ei oo ollu mut treenattu on kovaa! :)


Lukijakuva 37.

Lukijakuva 38.


Milli kotona :)
Millillä meillä oli Hauke Lutherin kurssi viimeviikon tiistain(?) se nyt ei menny ihan putkeen tai no heppa oli ihan kiva ja ite mokailin tosi paljon. Eli me alotettiin perus verryttelyllä ja sit hypättiin ympyrällä vasemmassa kierroksessa pystyä ympyrällä ja se meni ihan OK. Eniten hauke kiinnitti huomiota mun istuntaan ja sano että ylihyppään aika paljon ja että mulla ei oo tasapainoa hypystä alastullessa, no se on ihan totta. Tehtiin se kanssa oikealle ja se nyt meni ihan penkin alle! En oikeasti onnistunut kertaakaan istumaan satulassa ja myödätä pehmeästi kädellä. No lopuksi meni ihan Ok 2 kertaa. Kotiläksyks tuli sitte et ens kerralla pitää ratsastaa paremmin! ;) Mentiin kans vähän rataa n. 90-100cm korkeudel ja se oli aika no tota ehh... hankalaa, unohdin ensin radan samasta kohtaa 2 kertaa peräkkäin ja heppaki alko jo väsyymään ja tuli pohkeentaakse. Lopuks mentiin sitte rata oikeen ja ihan OK. Ollaan treenattu nyt 1 kerran samaa tehtävää kotona ja meni ihan okejj ja tajusin taino löysin pienen kiksin miten pystyn mennä mukaan hyppyyn menemättä hyppyyn mukaan :D joo tota noin siis ymmärsitte mitä tarkotin eikö niin? ;)

Napsulla ollaan treenattu kotona, hypelty jotain ja jumpattu aika paljon. Poni on ollut tosi hyvä ollaan hypättu mm. 110 okseri&2 askelta& 110cm pysty. Paljon in&out harjoitusta ahtaalla ja leveällä välillä. Olin myös koulutunnilla tehtiin paljon siirtymisiä, vastalaukkaa ja väistöjä&sulkutaivutuksia. Poni on ollut muutenkin tosi kivalla tuulella ja jaksanut treenata eikö yhtään kiukutellut.

Ulpukalla ollaan kans hypätty in&out harjoitusta. Noh tota noin se olikin vähän vaikeampaa kun poni vei mua ihan 6-0 eli meni vaan ihan täysiä esteiden läpi ja jarruja ei tahtonut löytyä ennenkuin loppuakohden kun toinen jo vähän väsähti. Mutta kyllä siitäkin lopuksi hyvää tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.