sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Wish I'll be better

Eli viime postaus taisi tulla viimeviikon sunnuntaina (?) pahoittelen kun ei tuu päivityksia koko aikaa mutta heppaelämä ei oo vaan yhdenponin ratsastaminen ja that's it, te joilla on oma talli tiedätte kuinka rankkaa on putsata karsinat kantaa vettähevosille (meillä ei ole vesiautomaatteja) ja putsata trailerit kun on käyty maneesilla ja ratsastaa monta ponia/hevosta päivässä. No mutta toivottavasti maltatte kuitenkin lukea vaikka ei postauksia tulisikaan joka päivä! :)

Lukijakuva nmr. 15
Sunnuntai: Napsulla oli vapaa-päivä ja Barbilla menin kentällä. Se on alkanut menemään päiväpäivältä paremmin! Siitä tulee kyllä kisaratojenkunigatar kunhan päästään kunnolla vauhtiin!

Maanantai: Barbin kanssa meidän 1 hoitaja oli käynyt maastossa ja ollut siellä jopa 2h! Huippujuttu!

Tiistai: Käytiin Jasminin kanssa ratsastamassa, mä menin ensin Barbilla ja se tuntui tosi kivalle. Ainoa asia mikä oli vaikeaa oli oikealle laukannosto. No sain senkin toimimaan ja poni meni tosi nätisti.

Nils Nunningin valmennus.


Keskiviikko:  Barbin juoksutin kentällä ja harjasin kunnolla. Sen jälkeen mä lähdin treeneihin ja Emmi (hoitaja) oli tullut tallille ja käynyt Barbin kanssa maastotossa olivat olleet siellä jonkun 1½h joten Barbi sai tuplaliikutuksen. :D

Torstai: Napsulla kevyttä ravia kentällä. Barbin kanssa lähdettiin Laakspohjan Kartanon maneesille Barbin ensimmäiset ostajat tulivat katsomaan sitä. Menin itse sen kanssa ensin kunnon alkuverkan ja sitten muutama hyppy. Ensin Barbi tietty stoppasi kun ei se ole tottunut näkemään esteitä ym. Mutta sitten hyppäsi ihan kivasti.Ostajat menivät myös Barbin kanssa mutta en nähnyt sitä koska jouduin lähtemää paikalta.

Perjantai: Barbilla oli maastoiltu.


Kangasala, kunniakierros :)
 Lauantai: Melkein koko päivä meni Primus-Tallilla ollessa, äiti kävi siellä tuomarikoulutuksessa ja meillä oli Anni (äitin kisahevonen) ja Lady (meidän 3v. projekti) olivat mukana ja esiintyivät siellä. Lady meni siihen nähden todella hyvin että oli ventovieraassa paikassa ja ikääkin vain 3v.! ei säikkynyt turhia vaan oli ihan rauhallinen ja teki parhaansa. Barbilla oli vapaapäivä. Napsulla kävin maastossa. Ensin kävelin pitkät alku käynnit sitten ravasin hetken ja sitten annoin Napsun laukata omaan tahtiin. Se meni kyllä aika kovaa! ;) Mutta eise mitään mentiin joku 8km lenkki ja siitä oli n. 3km laukkaa :) Eli aika paljon laukattiin, no poni ainakin käveli kotiin :)


Lady:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.