keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pitkästä aikaa...

Moikka, todella pitkästä aikaa! Viime postaus taisi olla joulun kieppeillä ja vaikka musta tuntuu että vastahan se joulu oli ovella niin onhan siitä jo 3 kuukautta. Tähän voisin nyt kirjoittaa että "paljon on tapahtunut" mutta tosi asiassa mitään tylsästä arjesta poikkeavaa ei ole sattunut. Ollaan Lumin kanssa käyty säännöllisesti n. 1 kerran kuukaudessa Piian 1-2 päivän valmennuksissa mistä ollaan saatu tosi paljon vinkkejä kotitreeniin. Kerran viikossa mulla on ollut Johkun estevalmennus säännöllisen epäsäännöllisesti ja sen lisäksi äiti on auttanut aika paljon sileän ratsastuksen kanssa.
Rokkarikin on joutunut taas koulurääkkiin!
Käytiin myös Ypäjällä viime viikonloppuna korkkaamassa kisakausi hyvällä menestyksellä. Hypättiin nuorille hevosille avoin 100cm luokka arv A.0.0 eli clear round, puhdas rata enimmäisajan sisällä takasi punavalkoisen ruusukkeen kotiin viemiseksi. Lumi hyppäsi sujuvan radan ja oli todella pirteä ja jopa vähän "vei" mua. Lumi oli niin innoissaan että laukka jäi vähän selättömäksi, itse unohdin esteiden välissä ratsastaa laukan takaisin pyöreäksi kun keskityin niin paljon siihen että Lumin hyvä flow jatkuisi radan loppuun asti. Hypytkin kärsivät huonosta laukasta mutta se ei ole iso ongelma, kotona Lumi tekee hyviä hyppyjä joten nyt mun pitää taas keskittyä olennaiseen siellä kisaradalla eikä vain matkustaa suu auki.

Olispa taas kesä!!
Lumin kanssa on kyllä tosi kiva treenata, varsinkin viimeaikoina olen alkanut saada siihen kunnolla otetta ja kotitreenit ovatkin sen vuoksi sujuneet erittäin hyvin. Nyt kun ollaan päästy hyppäämäänkin enemmän niin mulla ei enää mene pupu pöksyyn pari askelta ennen estettä vaan muistan ratsastaa esteelle asti ja sen jälkeen huolellisesti.

En uskalla luvata että blogi päivittyy useammin kuin tähän mennessäkään mutta yritän kirjoittaa vähintään kisoista! Meidän päivittäistä menoa voi sen sijaan seurata instagramista käyttäjätililtä: idajaponit, sinne päivittelen lähes joka päivä kuvia ja videoita. Tämän vuoden kisakalenteri on aika auki edelleen vaikka jo lähes kolmasosa vuodesta on kulunut. Mulla on tosi kiirettä "hoitaja- puolella" jonka vuoksi oma kilpaileminen jää vähän vähemmälle ainakin näin keväällä, kyllähän sitten kesällä ehtii kun säätkin ovat kivat ;-) Muutaman viikon kuluttua lähden Norjan Drammeniin auttamaan Janinaa hevosineen ja ennen sitä lähden Mian matkaan koulukisoihin muutamana viikonloppuna.

Jokerin kanssa treenit ovat täydessä käynnissä ja pikku- mies edistyy päivä päivältä!

Iloista& aurinkoista alkukevättä kaikille lukijoille! Palanemme pikimmiten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.