torstai 23. lokakuuta 2014

Lor estekilpailut& vanhoja kuvia

Millin kanssa toisissa yhteisissä kisoissa 90cm luokassa!

Sunnuntaina olin Laakspohjassa seurakisoissa Papun ja Lumin kanssa. Lähdettiin aamulla yhdeksän jälkeen ajamaan laakspohjaan ja oltiin siellä noin 9:20. Kävin heti kävelemässä radan jonka jälkeen laitoin saappaat jalkaan ja kypärän päähän. Hyppäsin Papun kyytiin ja kävelin suoraan sisään maneesiin missä verryttely sijaitsi. Aloitin ravaamalla pyytämättä mitään kummallisuuksia, kun Papu alkoi vertyä niin tein tempon vaihteluja ravissa jonka jälkeen annoin sen kävellä. Kun luokka alkoi laukkasin ja otin muutaman hypyn, Papu tuntui rennolta ja tosi hyvälle. Mulla oli lähtönumero 6 joten pääsin aika nopeasti valmistautumaan radalle. Näytin Papulle katsomon ja ravailin ja herättelin sitä vähän. Rata meni ihan hyvin Papu oli ehkä aavistuksen liian rento ja löysä minkä takia se ei ollut niin tarkkana jaloistaan. 2 puomia tuli alas mutta rata oli ihan hyvä ekaksi estekisaksi!

Lumin emä, Millenium Girl ekoissa kisoissa mun kanssa 80cm luokassa (2sija)

kansallinen 120cm luokka Metsämäessä

Kansallinen 120cm luokka Hangossa
 
Lumin kanssa hyppäsin 80cm luokan, nämähän olivat vasta Lumin kolmannet "kilpailut". Verryttelyssä tuli vähän kiire hyppyjen kanssa mutta onneksi Petra oli mua auttamassa ja sain hyviä neuvoja rataa varten. Tavoitteena ei ollut muuta kuin puhdas rata ja kokemuksen hakemista hevoselle. Lumi oli erittäin jännittynyt mikä johti siihen että se ei liikkunut omalla moottorilla. Kaikki esteet se hyppäsi puhtaasti ja korvat hörössä vaikka hirveästi jännittikin. Uusinnassa en tosiaankaan ratsastanut aikaa, oikaisin mistä oli järkevää mutta tavoitteena oli edelleen vain puhdas ja siisti rata. Maaliin päästessä olin ratketa onnesta, 0-0 tulos!!!! Mun aivan ikioma maailman hienoin Lumppari hyppäsi ensimmäiset hallikisat 80cm luokassa puhtaasti. Mietin josko jätän Lumin nyt talvi tauolle ja treenataan vain, vaiko kisaisinko vielä Ypäjällä olevissa hallikisoissa. Ratoja olisi hyvä tietenkin saada alle ensikautta ajatellen, mutta katsotaan mitä tehdään ja annetaan ajan näyttää mitä eteen tulee :-)

Koulu seuramestaruudet 2010 KULTAA!!!

Lellen kanssa esteratoja valloittamassa 60cm luokassa ;-)

Ensimmäiset koulukisat Lellen kanssa, takki taisi olla pari kokoa liian iso ;-)

Naperon kanssa kotitreeniä!
 
Ekat kisat Napsulla 60cm luokassa! :-)

Viimeiset kilpailut Napsulla aluemestaruudet 2012

Tampere Spring Show 2012 kansallinen 100cm

Mitä piditte näistä vanhoista kuvista? Onko niitä kiva nähdä välillä vai haluatteko aina kun mahdollista tuoreita kuvia? Onko teidän viimeiset kilpailut jo kilpailtu vai onko suunnitelmissa vielä kilpailuja? Jos on, niin missä? :-)

6 kommenttia:

 1. vanhat ponikuvat ois tosi kiva nähä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy joskus kerätä niitä vanhoja kuvia erilliseen postaukseen! :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia Napsusta! Napsu söpöläinen on palannut takaisin Uudellemaalle uusille omistajille. Napsu on edelleen super ihana ja kiva poni. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napsu on kyllä ihana! <3 Täytyy päästä katsomaan sitä joku päivä!

   Poista
 3. Olet tervetullut moikkaamaan Napsua! Hauska nähdä vieläkö Napsu muistaa sinut :) Laitan sinulle s-postilla Napsun yhteystiedot.

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.