maanantai 15. syyskuuta 2014

Pitkästä aikaa

Mitä tähän nyt keksisi selitykseksi niin pitkälle tauolle? Koulu ja kokeisiin luku, pitkäksi venyneet päivät tallilla vai motivaation puute? Tuo viimeinen kuulostaa mun mielestä eniten todelta joten sanotaan vaikka niin että motivaatio kirjoittaa on ollut kadoksissa jo kauan. En ole jaksanut kirjoittaa kotitreeneistä koska ei ole ollut mitään uusia kuvia eikä hevosetkaan ole menneet erityisen hyvin. Tai asiahan on niin että hevoset ovat olleet samanlaisia kuin aina mä vaan en ole osannut ratsastaa... 

 Asiaan tuli kuitenkin muutos tällä viikolla. Äiti oli käynyt katsomassa Emile Faurien klinikkaa viikonloppuna ja kotiin tultuaan oli täynnä "uutta" tietoa ja intoa. Äiti pitikin mulle 3 päivää putkeen ihan tosi hyviä tunteja Lumin ja Ulpukan kanssa ja ne menivät molemmat ihan älyttömän hyvin! Ulpukasta löytyi ihan uusi vaihde, olen saanut sitä ratsastettua paljon isommassa laukassa. Ollaan myös keskitytty mun omien käsien rentouteen ja tasaisuuteen ja samalla Ulpukkakin on ollut paljon tasaisempi ja rennompi.

Lumin kanssa ollaan tehty paljon siirtymisiä ravista käyntiin. Äiti joutuu kokoajan hokemaan mulle että en saa puristaa pohkeilla vaan täytyy muistaa myös hellittää jotta en kerää painetta hevoseen. Nopeita ja pieniä pohjeapuja saa ainostaan käyttää, kevyt käsi ja rento istunta nämähän on niitä perusasioita mutta myös niitä vaikeimpia! Lumin ratsastettavuudessa tunsin heti suuren eron se reagoi herkemmin pohkeelle eikä painunut niin helposti kuolaimen taakse ja jos painui se oli helppo korjata sieltä pois kun se reagoi jalalle niin hyvin. 


Seuraavan kerran kun mulla on valmennus niin koitan saada jonkun kameran kanssa kentälaidalle niin saadaan ihan tuoreita kuvia ja videoita! Nää kuvat on elokuulta!4 kommenttia:

  1. kyllä se äitykkä on oikeessa,usko pois ;) ;) tai ainakin luulee olevansa. kokemus ennen kaikkea,hyviä otoksia.Hyvää syksynjatkoa....

    VastaaPoista
  2. kivoja kuvia:) kuinka pitkä oot?

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.