torstai 10. heinäkuuta 2014

kisoja...

Onpas tapahtunut paljon lyhyessä ajassa! 3 kisat ollaan ehditty käymään ja 6 strattia yhteensä! Ulpukan kanssa hypättiin Lor: in alue/ kansallisissa molempina päivinä. Saatiin ihan hyviä ratoja tehtyä vaikka tuloksellisesti suoritukset eivät olleet kummoisia... Toissapäivänä (tiistaina) sen sijaan vuorossa oli seura koulukisat sekä Ulpukalla että Viiulla.


Yllä olevat kuvat: c) http://mellujavaida.blogspot.fi/

Ensimmäisenä vuorossa oli Viiu luokassa He C: 1 2000, verryttely jäi ehkä aavistuksen lyhyeksi mutta ei se haitannut. Radalle saavuttaessa poni ihmetteli suuresti kamalia valkoisia aitoja ja tuomaripäädyssä olevaa autoa. Rata ei alkanut kovin hyvin, Viiu oli alussa pahasti pohkeen takana ja mm. ensimmäiseen keskiraviin en saanut kunnolla mitään eroa. Viiu pääsi livahtamaan myös ulos radalta kahteen otteeseen, ensimmäisellä yrittämällä se jäi vain yritykseksi mutta toisella kerralla se livahti sieltä ihan kunnolla ulos ja suoritus hylättiin... Harmi prosentit olivat meinaan aika hyvät, 65.750% !!! No kyllä Viiustakin kunnon kouluponi kuoritaan esille vielä, nyt vain paljon ratoja alle niin hyvää tulee :-)

Viiun suorituksen jälkeen juoksin nopeasti Ulpukan luokse satuloimaan sen. Mulla oli hyvin aikaa verrytellä ja sainkin Ulpukan tosi hyvin avuille ja se oli tosi hyvän tuntuinen radalle mentäessä. Täytyy sanoa että rata oli aika varmasti paras minkä olen koskaan ratsastanut! En voinut valittaa mistään muusta kuin Ulpukan liian matalasta muodosta mutta se oli vain pientä. Olin niin tyytyväinen Ulpukkaan että en voinut olla hymyilemättä kunnes kuulin prosentit.. Vain 63%, okei olihan se poni paikoittain luotiviivan takana mutta siis oikeasti... No tämä on arvostelulaji eikä tuomari istunut ponin kyydissä ja pystynyt tuntemaan kuinka hyvältä se tuntui! Pisteet olivat tasaisesti 5,5- 7,0 välissä ja ohjelmana oli K. N. special, eli radalla riitti tekemistä. Jäimme juuri sijoituksen ulkopuolelle mikä ei haitannut mutta kumminkin jäi aika huono fiilis kotiin lähdettäessä.

Nokka ylös!
Eilen (keskiviikkona) käytiin Viiun kanssa seura estekisoissa Evitskogissa, olin siellä ensimmäistä kertaa ja oli muuten tosi kiva paikka! Käytiin ensin kansliassa ja kävelemässä rata mikä oli aika perus helppo. Verryttelin Viiun aika reippaassa laukassa ja otin vain muutaman hypyn 3 pystylle ja 1 okserille. Lähdin ensimmäisenä luokassa jonka korkeus oli 60cm ja arvosteluna "clear round". Ensimmäiselle esteelle en saanut hyvää laukkaa ja tultiin vähän liian lähelle mutta sen jälkeen koko rata meni hyvässä rytmissä ja Viiu oli tosi kivasti menossa! Saatiin puhdas suoritus ja ruusuke kotiin vietäväksi, JEEE!!! Tää on mun mielestä aika koomista että Ulpukan kanssa en ole saanut vielä yhtäkään ruusuketta tällä kaudella mutta Viiun kanssa ollaan napattu jokaisesta kisasta ruusuke mukaan, koulukisoja lukuunottamatta.. Noh, ehkä vielä joku päivä! :-)


Kaunis se on jos ei muuta! <3


vesileimalliset kuvat: c) http://jk.galleria.fi/kuvat/

2 kommenttia:

  1. Oi ihana Viiu! Ratsastin sitä sen vanhalla tallilla ja oli hauska tapaus, kiva että sille kuuluu hyvää! :D

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.