keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hanko Sea Horse Week 2014

Heippa kaikille ja pahoittelut että tämän postauksen kirjoittaminen venyi näinkin pitkään kisojen jälkeen. Lähdettiin keskiviikkona aikaisin aamulla ajamaan kohti Hankoa mutta koska pääsin kilpailemaan Suomen ehdottomasti parhaisiin kilpailuihin niin herätys ei tuntunut miltään. Tonja tuli matkaan mukaan auttamaan ja kuvattiin videopostaus mitä oli toivottu, eli kisoista ja kisoja edeltävän päivän touhuista mutta arvatkaapa onnituinko poistamaan KAIKEN materiaalin, rata videon olin onneksi jättänyt kameraan joten se on tallella.







Kisapaikka oli yhtä hieno kuin aina ja meillä oli todella hyvin aikaa kävellä rata ja laittaa poni kuntoon. Hyppäsin vain yhtenä päivänä alueluokat korkeudella 80cm ja 90cm. Laitettiin Ulpukka yhdessä Tonjan kanssa kuntoon jonka jälkeen Tonja lähti kävelemään sen kanssa ja itse puin omat kisavaatteet päälle. Mulla oli hyvin aikaa verrytellä koska lähdin vasta luokan loppupäässä. Otin aika monta hyppyä pienelle pystylle jotta saisin Ulpukan innostumaan ja niinhän se myös innostui ja tuntui tosi kivalle! Se oli itse menossa esteelle ja pukitteli ja oli ihana oma itsensä <3 Radalla Ulpukka oli yhtä innokas jonka vuoksi se ryntäsi paikoittain esteille ja pari lähestymistä tuli liian lähelle. Rata oli kuitenkin tarpeeksi siisti jotta saatiin taitoarvostelu luokassa kuudes sija, jee ensimmäinen ruusuke aluetasolta tällä kaudella! :-D






                   














Seuraava luokka alkoi vasta kello yhden aikoihin joten jouduimme odottelemaan aika kauan. Ulpukka pääsi traileriin syömään ja laitoin vesiastian sen naaman eteen jotta se saisi juoda jos siltä tuntui, päivällä lämpömittari meinaan näytti 31 astetta jolloin on erittäin tärkeätä että hevonen juo tarpeeksi. 90cm luokan rata oli teknisesti aika vaikea, tai ei se vaikea ollut mutta verrattuna muihin aluetason ratoihin. Radalla hevosen piti olla hyvin avuilla jotta kaikki vaikeat linjat selvittäisiin puhtaasti. Verryttelin nyt vähän vähemmän aikaa kun se oli kuitenkin hypännyt jo yhden radan alle. Verkassa se teki ihan mielettömän hyviä ja voimakkaita hyppyjä ja mulle itselle tuli ihan wou fiilis, istuinko mä oikesti ULPUKAN selässä vai oliko joku käynyt vaihtamassa ponia mun kanssa ;-) Ratakin alkoi ihan super hienolla hypyllä ja jatkoin hyvässä tempossa kakkosen yli mutta sitten tuli kaksi kieltoa ihan tyhjästä kolmannelle esteelle. Harmitti ihan mielettömästi ja vielä kun en yhtään tiedä miksi se kielsi, jos se olisi jäänyt kyttäämään jotain niin se normaalisti menee kuitenkin toisella yrittämällä yli. Kotona kuitenkin huomasin että Ulpukan toinen etukenkä oli melkein irti joten se saattaa hyvin olla syy miksi se ei enää halunnut hypätä.



Super hieno prinsessa poni<3 










Yksi ruusuke lisää meidän kokoelmaan <3

4 kommenttia:

  1. Hyvin meni! Jos kenkä oli melkein irti niin se varmaan on selitys "selittämättömillw kielloille"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä tosi tyytyväinen! :-) Niin se varmaan olikin, se kielsi niin "ei Ulpukkamaisella"- tavalla :-/

      Poista
  2. Onnea vihreästä ruusukkeesta, hienosti menitte!! Olis kiva jos kertoisit siitä Viiu-ponista lisää, jos saat tietysti tehdä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon!! Juu saan kertoa ja voisin siitäkin väsätä oman pienen välilehden :)

      Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.