maanantai 30. kesäkuuta 2014

Öfvergård 28.6

Moikka! :) Kävin Lauantaina pienissä seurakisoissa Öfvergårdin tallilla Viiun kanssa hyppäämässä 60cm luokan. Olimme ajoissa paikalla ja Viiu hyppäsi ensin puomi/ ristikkoluokan omistajansa kanssa saaden 4vp. Kun oli mun vuoro mennä verryttelemään niin tein lyhyen verkan ottaen paljon laukkaa ja 3 hyppyä. Viiu oli verkassa tosi kiva ja hyvin menossa eteen! Kävelin maneesilta kilpailukentän viereen odottamaan mun starttia.
Kuski vähän ylihyppäämässä ja katse on taas todella hyvin keskittymässä seuraavalle esteelle...Hupsis, tultiin vähän liian lähelle :D
Kun pääsin kisa- areenalle niin tulin kevyessä ravissa sisään ja Viiu jotain siinä possuili aluksi mutta kun rata alkoi se oli tosi kiva. Koko rata oli tasainen eikä tullut puomejakaan alas joten oltiin todella tyytyväisiä. Arvosteluna oli A.0.0 eli clear round (= puhtaat suoritukset saavat ruusukkeen) joten keskityin radan aikana saamaan hyviä paikkoja ja säilyttämään tasaisen rytmin läpi koko radan. Viiu oli tosi kivasti menossa koko radan aikana ja tuo 60cm tuntui helpolta joten pian varmaan aletaan nousemaan luokissa ylöspäin! :) Saatiin siis puhdas rata ja kotiin viemisiksi punavalkoinen ruusuke! Tää oli nyt harvinaisen tylsä postaus mutta ajattelin kuitenkin kirjoitta muutaman rivin Viiunkin menoista :)

Siellä kakkosesteen luona oli jotain mörköjä! :o
Vauhti päällä :D
Hieno Viiulainen <3

Kuvista taas suurkiitos Tiitille! :) Käykää katsomassa Tiitin blogi myös sieltä löytyy tosi kivoja postauksia ja aina on hyviä laadukkaita kuvia! http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi/

3 kommenttia:

 1. Onks viiu sun liikutusponi vai mikä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tavallaan, auttelen sen omistajaa pitämään kurin yllä :-D

   Poista
 2. Selailin blogiasi, ja katoimpa et ompa Viiu tutun näköinen! :) Tiedätkö, onko Viiu asustanut Laaksolan ratsutilalla, sillä sielä oli aivan saman näköinen, Viiu niminen poni? :)

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.