maanantai 24. helmikuuta 2014

Ratavideo& Annin ratsastus

Hello my lovely readers, nyt on hiihtoloma loppu ja tavallinen arki on taas alkanut. Kokeisiin lukemisen sain aloittaa heti kun koulusta pääsin ja nyt otin hetkeksi taukoa ja käsittelin pari kuvaa ja latasin Lor: in kisoista 90cm ratavideon mitä oli vähän toivottukin! Kiitos muuten kaikille jotka linkittivät blogejanne, olen käynyt lukemassa jo vähän muutamissa.

Ratsastin äitini hevosen Annin myös Sunnuntai iltapäivällä pitkästä aikaa. Anni  on Super kiva ratsastaa vaikka välillä onkin aikamoinen tamma. Keskityin enimmäkseen siihen että sain sen rennoksi ja aktiiviseksi takaata, ja lopuksi Anni oli tosi kivan tuntunen en tiedä miltä ulospäin näytti mutta selkään tuntui hyvälle.
2 kommenttia:

  1. voitko tehä semmosen sun ratsastushistoriapostauksen mis esittelet kaikki ponit joil oot enemmä ratsastanu (scarlet ym)? ja sit ois kiva saada joku esittelypostaus tost daisyst :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voisin joskus tehäkkin! kiitos ideasta! :-) täytyy kysyä Daisyn omistajalta jos sille sopii kun en viitsi ihan mitä tahansa toisten hevosista tänne kirjoittaa :-)

      Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.