perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävän päivää ihanat!

Hehe, oon istunut koneen äärellä blogger auki varmaankin jo yli 2h. Puhelinta varmaan olen eniten selaillut ja nyt kun kello lähestyy yhtätoista illalla onkin varmaan hyvä aika alkaa kirjoittamaan postausta tämän viikon menoista. Mitään erityistä ei ole tapahtunut, Tiistaina mulla oli Daisyn kanssa koulutunti ja Torstaina Cessin kanssa estetunti."Perjantai hölläillään..."


Sitten puskailemaan!


Sekä Daisy että Cessi meni ihan Super hyvin ja on oikeasti niin kiva saada ratsastaa niillä! Daisyn tunnilla tehtiin paljon siirtymisiä askellajin sisällä jotta saataisiin aktiivisemmat takajalat. Cessin kanssa hypättiin 70-90cm rataa ja meni tosi hyvin vaikka välillä se teki niin isoja hyppyjä että sain kaikin keinoin yrittää pysyä kyydissä!
Tyylikkäinä! :D
Kaunis prinsessa poni <3
Tänään menin hetkeksi kentälle hölkkäilemään mutta kenttä on niin huonossa kunnossa että ei siinä voi juuri muuta tehdä. Lähdin sitten metsään kävelemään Ulpukan kanssa ja laukattiin varovasti yhtä mäkeä ylös ja käveltiin alas. Oltiin kävelemässä reilu 45min ja Ulpukka oli todella kiltisti, mitä nyt välillä pukitteli jotain pientä mutta muuten ihan enkeli!

Ja sitten vielä loppuun ystävänpäivän kunniaksi hali kuvia!
hahah ulpukan ilme on ihan että "bitch please, jätä mut rauhaan.." :D


pusspuss<3


hihii kaunis ponnynen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.