torstai 31. lokakuuta 2013

Syvimmät pahoitteluni...

... tästä pitkästä hiljaisuudesta blogissa. HIHS:in jälkeen minun piti kirjoittaa mutta se vain unohtui kun päivät ovat menneet niin nopeasti ja nyt varsinkin tulee pimeä nopeasti kun kelloja siirrettiin joten koulun jälkeen heti hevosen selkään ja sitte illalla läxyt ja sitten nukkumaan. Koitan tässä postauksessa nyt selostaa kaiken minkä muistan tapahtuneen näiden parin viikon aikana.


18.10: Lähdettiin Miki& Lindan kanssa Helsinkiin, yövyttiin hotellissa ja vietettiin laatuaikaa yhdessä käytiin shoppailemassa ja syötiin hyvin. 19.10 eli Lauantaina lähdettiin HIHS:in (Helsinki International UB Horse Show) vietettiin sielä koko päivä. Päivän aikan mukaan tarttui uudet AB- merkkiset saappaat tällä kertaa ostin mustat bling yksityiskohdilla, kelpo ostos kaiken kaikkiaan! Mitään muuta en sitten ostanutkaan ellei ruokaa lasketa mukaan ;-) Katsottiin kaikki luokat alusta loppuun ja ihailtiin hienoja hevosia ja taitavia ratsastajia!
Minä ja Milli, Sandra ja Barbi

Sunnuntaina sain yhdeltä meidän tutulta kokopäivä lipun ja sitten lähdettiin äidin kanssa Hartwall Areenalle kun äiti oli Small Tourissa tuomarina. Istuin Sandran, Jennan, Amandan, Viivin, Idan ja Axelin kanssa katsomassa kisoja, päivä oli erittäin hauska ja seura mitä parhain! Päivä huipentui jännittävään World Cup luokkaan jonka rata oli kyllä niin vaikea ja teknillisesti vaikea että huhu.. Nostan hattua voittajalle!

Pius Schwizer


HIHS:in jälkeen motivaatio treenata oli ihan super iso! Olen ratsastellut itsenäisesti Milliä ja Ulpukkaa sileällä ja molemmat ovat toimineet tosi kivasti! Varsinkin Millin olen saanut hyvi läpi ratsastettua muutamaan otteeseen.

Sunnuntaina meillä oli seuran este mestaruudet johon osallistuin Ulpukan ja Daisyn kanssa. Dasyn aknssa hyppäsin 60cm tuloksella 0-2vp uusinnassa jouduin tekemään piktät tiet ja siirtymään raviin välillä koska Daisy oli aika kovin menossa ja kun se päättää lähteä se todellakin lähtee. Ulpukan kanssa korkeus oli 90cm ja arvostelun AM5 joka tarkoittaa että perusradan jälkeen on erillinen korotettu uusinta. Perusrata meni hyvin ja ainakin äiti sanoin että ratsasti  hyvin ja että kaikki paikat osuivat todella hyvin! Itselle ei kuitenkaan jäänyt kovinkaan hyvää fiilistä radasta. Uusinnassa käytiin yhden ison oxerin seassa jonka jälkeen meidän kilpailumme päättyi. Ulpukka oli väsynyt ja esteet olivat kuitenkin aika isoja noinkin nuorelle ja ra'alle ponille joten olisi pitänyt tajuta olla menemättä uusintaan.
ESRA:n alue-mesruus 4sija !

Maanantaina & Tiistaina oli Piian valmennukset Millillä jotka meivät todella hienosti! Ensimmäisenä päivänä teemana oli läpiratsastus ja kavaletit. Ratsastimme ilman jalustimia lähes koko tunnin ja sen tunsi  kyllä jaloissa ja vatsaslihaksissa tunnin jälkeen. Sain Millin kunnolla läpi tunnin lopussa ja se tuntui todella hyvältä!

Toisena päivänä hypättiin rataa 110cm korkeudella. Radassa oli 12 estettä ja 14hyppyä. Piia sanoi että rata oli teknillisesti  GP tasolla ja siinä oli paljon puolikkaita askelia jotka piti ratsastaa tarkasti eteen tai takaisin myös monta todella vaikeata tietä ja käännöstä. Selvittiin Millin kanssa radasta 4vp joka siis oli minun ryhmäni paras tulos! Olin erittäin tyytyväinen ja varsinkin kun Piiakin kehui kuinka hyvin ja tarkasti ratsastin ja minulla oli selvästi suunnitelma miten ratsastan.


Eilen eli Keskiviikkona minulla oli Siljan tunti Ulpukalla. Aluksi verryteltiin ympyrällä kavaletilla ja Ulpukka vai riehui ja pukitteli. Sitten siirryimme ympyrälle missä hyppäsin kahta ristikkoa. Aina kun Ulpukka alkoi vastustelemaan apuja tai kiukutteli muuten niin pit tehdä voltti ja ratsastaa se pyöreäksi. Lopuksi hyppäsimme vielä pari linjaa ja Ulpukka hyppäsi todella hyvin ja odotti minua hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.