maanantai 7. lokakuuta 2013

Lentäen yli esteiden

Eilen oltiin taas Brobyyssä kisoissa, nyt kuitenkin oli vuorossa meidän oma juttumme eli esteet. Hyppäsin vain Ulpukan kanssa joka oli paljon rauhallisempi kuin edellisen päivän koulukisoissa. Hyppäsin 90&100cm luokat ja molemmista hyväksytty tulos.

 
Ensin vuorossa oli 90cm missä starttasin lähtönumerolla 2 joten verryttelin ennen radankävelyä. Hyppäsin ensin pientä ristikkoa joka nostettiin pystyksi ja sen jälkeen juuri ennen radalle lähtöä hyppy oxerin yli. Verkassa Ulpukka oli todella löysä enkä saanut sitä hyppäämään erityisen hyvin.
 
Oho... valmiina kääntämään.
Rata oli suhkoot helppo pari suhtautettua ja sarja. Arvosteluan toimi A.2.0 eli aikaratsastusta. Ensin ajattelin vain mennä puhtaasti mutta koska Ulpukka tuntui niin varmalta niin lähdin myös tekemään tiukempia käännöksiä ja yritin ylläpitää normaalia reippaamman laukan. Ulpukka hyppäsi mielestäni todella hyvin ja palkinnoksi hyvästä radasta tulikin luokka VOITTO! Wuhuuu hyvä UllaPulla<3
 


100cm luokkaan en verrytellyt ollenkaan koska lähdin ensimmäisenä niin menin heti näyttämään muutaman esteen aj sitten vain laukkasin reippaasti rataa ympäri. Kun sain lähtömerkin niin aloitin ja suoriuduttiin 1 esteestä hyvin yli, 2 tultiin aavistuksen verran pohjaan jonka jälkeen minun olisi pitänyt ratsastaa eteen säilyttäen tuntuma suuhun mutta lähdinkin vain lähdetymään huonossa laukassa isoa oxeria mille en nähnyt ollenkaan paikkaa ja ajauduttiin ihan esteen alle, siihen stoppi ja koko este nurin. Seuraavalla kerralla reippaasti yli ja siitä matka jatkui sarjalle jonka A-osa tiputettiin kun päästin Ulpukan kaarteessa vähän pitkäksi. Loppurata menikin todella hienosti ja tulokseski tuli vain 8vp ensimmäisestä 100cm luokasta eli ei yhtään hullummin! Vaikka 100cm radalla tulikin kielto ja pudotus niin tämä oli ratana paljon parempi ja laukkarytmi oli hyvä alusta-loppuun.

Hihii ihana poni ihan täpinnöissään kun se pääsi vihdoin hyppäämään kunnon esteitä!
 
Ihana Ullapulla<3
 
Tää on jotenkin niin hieno kuva Ulpukasta!

Fiiiuu, puhtaasti viimeisenkin esteen yli aj tyytyväisinä päästiin maaliin!4 kommenttia:

  1. Olette Ulpukan kanssa upea pari ja hienosti olet tehnyt raakileesta kilparatsun!

    VastaaPoista
  2. Onnea!:) Te ootte ihan huippui!:)

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.