perjantai 20. syyskuuta 2013

Top 4 blogia

Eli siis "linkkaa-blogisi" osallistuneiden kesken valitsin 4-lempi blogia. Blogeja oli todella monta ja olisin halunnut listata enemmänkin mutta ajattelin että 4 on sopiva määrä ja no koska nämä 4-olivat vähän ylitse muiden niin en sitten viittinyt listata enempää.

 
Lauran blogi on ihanan pirteä ja melkein jokaisessa postauksessa on hyviä ja laadukkaita kuvia. Ja banneri on todella hieno! Tykkään ulkoasusta koska siitä erottaa hyvin tekstin. Postauksia ei tule kovin usein mutta kun tulevat niin niitä on kiva lukea.

 
Jennin blogin banneri on ihan super hieno! Postauksia tulee hyvään tahtiin ja aina on kuvia ja hyvää sujuvaa tekstiä. Plussana vielä kun Jennilla on super suloinen poni!
 

 
Nellin blogi on yksi suosikeistani! Banneri on ihana ja siitä huokuu positiivista energiaa ja se on ihanan pirteä. Postaukset ovat sopivan pituisia ja ne sisältävät aina todella hienoja kuvia. Videoitakin tulee todella usein. Nellin blogi on super hyvä!

Hauska life-style blogi mitä olenkin seurannut jo jonkun aikaa. Eetun blogissa on paljon kuvia ja tekstiä sopiva määrä. Hauska lisä on että Eetu kirjoittaa sekä suomeksi että englanniksi.
 

4 kommenttia:

  1. iiii ihanaaa! kiitos ihan tosi paljon, ihana ylläri löytää oma blogi ☺

    VastaaPoista
  2. Voi kiitti Iiiiiidaaaaaa♥ :*

    VastaaPoista
  3. hihiiii kivaku tykkäsitte :)♥

    VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.