maanantai 30. syyskuuta 2013

Joukkue hallimestaruus& hyppelyitä

Moikka!

Oltiin Sunnuntaina Ypäjällä joukkue hallimestaruuksissa Millin kanssa. Miedän joukkueesta hyppäsin toisena 110cm luokassa ja sain 4vp. Rata alkoi alitemmossa ja se kostautui sarjalle kun tulin ihan juureen ja Milli ei millään ehtinyt nostamaan koipiaan joten yksi puomi alas. Sarjan jälkeen heräsin taas ja aloin ratsastamaan ja loppu rata olikin aika hyvä! Seuraavat kisat Millin kanssa on Salossa 2viikon päästä missä kisataan alueiden väliset joukkuemestaruudet.

ESRA:n joukkuemestraruuksista alla olevat kuvat.


Tänään Ulpukalla oli hyppy-päivä. Aloitin verrytelemällä ravissa jonka jälkeen otin laukkaa ja herättelin ponia joka oli aika löysä. Kun Ulpukka oli verynyt aloitin hyppäämällä pienen ristikon yli. Tulin ristikkoa molemmista suunnista ja katsoin että laskeudumme steen jälkeen oikeaan laukkaan. Vasenkierros on meille heikompi ja sen takia myös siihen suuntaan tulee välillä väärä laukka laskeuduttaessa. Nostin ristikon pystyksi ja tulin sitä samalla tavalla molemmista suunnista ja katsoin että laskeudutaan oikeaan laukkaan. Ulpukka oli todella hyvä ratsastaa vaikka vähän ottikin kierroksia kun este nousi 80cm korkeuteen (huima korkeus meille). Muuten Ulpukka hyppäsi hyvin mutta en saanut sitä laskeutumaan vasempaan laukkaan ilman johtavaa sisäohjaa. Ulpukka puskee oikean lavan aina kaarteessa pohjettani vasten ja sen takia ollaan hypyssä aina vinossa. Lopuksi kuitenkin sain senkin toimimaan ja oli hauskaa hypätä pitkästä aikaa.

Ponypony ja alkuraveja
Kiva istunta.... :D Noin käy aina kun en ole ratsastanut Ulpukalla kunnolla koulua kun en osaa enään istua sen askellajeissa!
Harmi kun kamerassa oli väärät asetukset päällä.
pomppuponi<3

3 kommenttia:

 1. hei voi kun hieno hevonen sulla :) mistä löysit aluemestaruuksista olevat kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ei kyllä enään ole mun käytössä :( Eikä voi vitsit en yhtään enään muista.. Löysin hevostalli.netistä linkin ja sitä kautta löysin kuvat mutta en kyllä sitä sivua enään muista :/

   Poista
 2. voi harmi olin itse hyppää siel mut en löydä kuvii mistään :(

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.