tiistai 27. elokuuta 2013

SRS 25.8.

 
Moooi :)

Pitkästä aikaa kisa-postausta kuvien ja videoiden kera. Käytiin siis salossa kisoissa misää hyppäsin Millillä 120&130cm ja Ulpukalla 90cm. Lähdimme joskus 9-aikaan ajamaan Saloa kohti ja olimmekin sielä ihan ajoissa. Kävin kansliassa näyttämässä molempien ponien paperit ja sitten katselin vähän kisoja minkä jälkeen 120cm rataantutustuminen. Rata oli suht simppeli, yksi suhtautettu linja ja muita ns. "vaikeita" kohtia ei ollutkaan.
Kaikki hyppy-kuvat ovat 130cm luokasta...

Oisin halunnut muokata näitä kuvia mutta sitten tuo vesileima olisi mennyt pois :/
Verryttelyssä Milli kävi ihan kierroksilla ja kuumeni 0-100 1sekunnissa, se oli ihan hölmö, hyppi ja pomppi ja lennähteli joka suuntaan! Kun se vihdoin alkoi rauhoittumaan niin siirryin este-verkkaan missä otin pari hyppyä pystylle jonka jälkeen pari hyppyä oxerille ja sitten juuri ennen radalle menoa niin hyppäsin yhden pystyn joka oli ihan tapissa. Ensin hyppäsin siis 120cm jonka arvosteluna oli A.2.0 eli aikaratsastusta. Rata alkoi hyvin mutta kolmoselle tultiin vähän liian lähelle, minun olisi pitänyt sen jälkeen ratsastaa eteen jotta saisin seuraavalle esteelle ne 6-askelta, otin kuitenkin takaisin kun aloin laskemaan liian aikaisin ja tulimmekin sitten linjan 7-askeleella ja ihan liian juureen ja siitä yksi puomi alas. Seuraava puomi tuli sarjan A-osalle kun Milli lähti yhtä äkkiä ihan hirveästi oikealle ja hypättiin A-osa ihan oikeasta reunasta, meinattiin mennä B-osastakin ohi mutta sain sen korjattua siitä yli kuitenkin.
Millin 120cm rata <klikkaa

No hupsista :D
Ensimmäinen 130cm rata ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin mutta ei voi mitään. 1&2 alas kun en osannut laukata tarpeeksi eteen, kolmoselle todella hyvä hyppy ja siitä jatkoin ihan fiiliksissä neloselle johon stopi ja jätti oxerin sekaan.... Tulin uudestaan ja yli mentiin, sitten kuitenkin Milli teki "possu-stopin" seuraavalle koska luulen että se otti vähän nokkiinsa kun tuuppasin sen sinne oxerin sekaan.
Upsiiii :D

Hyvä Milspe!


No ei ainakaan puomien pitäisi puddota jos se tällaisella mahavarlla esteitä ylittää!
Possu-Milspe! >:(

Sen jälkeen vuorossa oli Ulpukan 90cm. Rata tuntui todella pieneltä ja helpolta tuon ison 130cm radan jälkeen. Verkkasin Ulpukan hyvin taivuttelemalla ja tekemällä siirtymiä ravista laukkaa jne. Sain sen hyvin avuille ja sitten hyppäsin about 60cm pystyä 2kertaa. Tuli molemmilla kerroilla niin isot ja voimakkaat hypyt että oikeasti lensin sieltä selästä ylös ilmaan! Tokaisin siinä ohi mennen Amandalle että kiva jos se hyppää näin hyvin radalla niin enhän mä pysy kyydissä. Rata alkoi ihan ok, tulin sekä 1,2 että kolmoselle vähän liian lähelle ja se kostautuikin sitten kun 2 esten tippui. 4 lähti vähän liian kaukaa mutta sen jälkeen lähti sujumaan ihan kivasti. Iskäkin joka on aika kriittinen sanoi että meni aika hyvin! (Millin kaikki radat sekä Laaksolla että täällä se haukkui ihan lyttyyn XD) Hoidin Ulpukan sitten pois ja lähdettiin kotiin. Ulpukka pääsee myös Lor:in seurakisoihin hyppelemään 90cm luokkaan, kisathan ovat nurmella ellei ole satanut ihan hirvesti joten ihan kiva päästä kokeilemaan miten poni toimii nurmella.
Ulpukan 90cm rata <klikkaa

En tiedä mikä bloggerille tuli mutta en saa lisättyä kuvatekstiä Ulpukan kuviin >:( Mutta siis kuvista huomaa ensinäkin sen että puonille ei korkeus ole ongelma ja sitten sen että makaan-kaulalla juuri kun luulin että olen päässyt siitä eroon :( 

3 kommenttia:

 1. Mulla on susta ja Millistä myös muutama kuva. En löytäny sun sähköpostia tälleen pikaetsinnällä, mut jos haluat kuvia niin laita sä viestiä vaikka mulle päin. :)

  veeranposti@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hienosti menitte virheitä lukuun ottamatta, yksi juttu muo häiritsee kun kirjotat oXeri se on okseri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. asdfg tosta on sanottu aikaisemminkin! Vitst nyt täytyy työntää se sinne kalloon että se on okseri ! :D

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.