lauantai 27. heinäkuuta 2013

SHW day 2

Heissulivei :)

Tänään hyppäsin vain 120cm luokan Millin kanssa. Saavuimme kisapaikalle 2h etuajoissa koska äiti oli katsonut että kilpailut alkavat klo: 09:00 vaikka ne alkoivatkin vasta kymmeneltä. Kävin sitten ostamassa pussillisen letityskuminauhoja ja ryhdyin letittämään Millin harjaa. Tuli ihan hyvät letit ja Milli oli ihan kiltisti kun hoidin sen kuntoon. Verryttelin ihan normaalisti ensin piktät alku-käynnit, kevyttä ravia ja lopuksi laukka minkä jälkeen 5-8 hyppyä. Sanoin Johkulle jo radankävelyn aikana että täytyy ottaa vähän vähemmän hyppyjä kuin edellispäivänä koska Milli oli aika väsyneen tuntuinen. Johkun mielestä Milli oli ihan hyvä verkassa ja siltä se tuntuikin. Tuli hyviä hyppyjä ja näin hyvin paikat kerran jouduin ampaisemaan vähän kauempaa mutta pääsin korjaamaan sen uudella hypyllä. Videota radasta ei ole koska unohdin ottaa muistikortin mukaan...hupsis :D Katsotaan löydänkö netistä kuvia kisoista lisäilen niitä sitten tänne sitä mukaan kun niitä löydän, kuvasivuja saa vinkata!
Näyttääkö toi este jonkun muun mielestä isolta ?! :o

Milli hurjana!

Rata ei ollut korkea eikä yhtään niin iso kuin edellisenä päivänä mutta tämä oli teknisesti vaikeampi. Rata alkoi linjalla johon etenevä 6-askelta tai takaisin 7-askelta, menimme Millin kanssa sen 6-askeleella. Kolmas este oli trippeli johon tulimme ihan hyvin mutta sitten tuli kaarevalla uralla isolle 4 oxerille lähestyminen ja Milli painoi vähän kädelle enkä saanut sitä ajoissa takaisin, siinä tulimme vähän liian lähelle mutta puhtaasti yli. Sen jälkeen tuli taas linja missä oli 4 etenevää/normaalia askelta ja sekin meni hyvin mutta laskeuduimme 6-esteen jälkeen väärään laukkaan enkä huomannut sitä heti vaan vasta seuraavassa kulmassa ja vaihdoin vahingossa vain takaosan ja menimme hetken ristilaukkaa kunnes Milli korjasi itsensä oikeaan laukkaan. 7-esteeltä tuli ensimmäinen pudotus kun sähelsin niin paljon laukan kanssa ennen estettä ja jouduin venyttämään viimeisen askeleen mitä ei Millin kanssa saisi tehdä koska silloin se hyppää matalana ja ottaa puomeja alas. Siitä jatkui kaarevalla uralla 2-askeleen sarjalle minka A-osalle pudotus kun taas jouduin vähän pidentämään viimeisiä askelia vaikka olisin voinut hyvin ottaa puolipidätteitä ja odottaa.... Noh, rata oli ihan hyvä ja Milli hyppäsi hyvin. Harmilliset 2 pudotusta tuli viimeisille esteille mutta eise mitään, ensikerralla paremmin.

Pakko lisätä mun prinsessa-ponistakin kuvia, se on ihana!

Jo se liikkuis noin myös kentällä!

Laitoin muuten kysymyspostauksen 2-osan latautumaan You-Tubeen joten lisään sen aamulla ennen kuin lähden hankoon. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan jos näette minua, ilahdun ihan kamalasti jos joku tulisi tervehtimään!

Olen myös miettinyt jos toteuttaisin sen kuvapostauksen minkä nyt lähes jokainen bloggaaja on toteuttanut joten nyt minäkin massan mukana ;-)

Kuvapostaus: Anna erillaisia aiheita mistä voin ottaa kuvia esim. lempihevonen, lempiharja, paras-ystäväni ja sitten otan noista kyseisistä asioista kuvan ja laitan ne yhteen isoon postaukseen, jos tulee paljon aiheita niin ehkä tulee 2-osaisena, katsotaan :-)

Ihan aiheeseen-liittymätön ihana kuva Ramseksesta<3

5 kommenttia:

 1. Äitisi hevoset
  Lempi hevosharjasi (:D)
  Millin ja Ulpukan harjapakit
  Millin ja Ulpukan satulahuovista 3lempparii (erikseen)
  Lempikuvasi viimeisen kahen viikon ajalta
  Lempi ratsi paitasi
  Kannukset mitä käytät useimmiten
  Viimeisin heppa ostoksesi

  VastaaPoista
 2. hiusharjasi
  kenkäsi (arki)
  meikkisi

  VastaaPoista
 3. istuin yhes vaaihees sun vieressä siel hangos :D en uskaltanu moikkaa XD

  VastaaPoista
 4. paras kuva ulpukusta
  ratsastussaappaasi
  viimeinen kuva sinusta
  sun kaikki kuoret puhelimee
  lempisatulahuopa
  kuva kun ratsastat jonkun muun hevosella( ei ulpukka,milli,tico,tai mitää teijän pihal asuvist hepoist :D )
  sun tietokone
  ilo
  suru
  pelko
  siiinä pari XDXD

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.