sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ratsasta jalalla eteen!

Mooi :)

Tänään oli kaikkien hevosten vuoro liikkua. Äiti ratsasti Annin&Ramseksen ja Ticon omistaja kävi ratsastamassa Ticon. Itse ratsastin Ladyn, Millin ja Ulpukan.

Ensin menin aamulla ratsastamaan Ladyllä. Aloitin ihan käynnissä vain jotta saisin sen jalkojen väliin ja pyöreäksi. Otin sitten kevyttä ravia ja ratsastin jalalla eteen jotta se ei olisi niin vino. Sillä on ratsastettu niin vähän nyt että se heittää molemmissa suunnissa takapuolen sisälle ja alkaa poikittaa. Kun sitä vain ratsastaa jalalla eteen se suoristuu siitä ajan myötä. Ladyllä on myös sellainen huono tapa että se alkaa painaa kädellä jotta saisi pidemmät ohjat. Siinä kohtaa auttaa vain puristaa pohkeet ympärille ja ratsastaa tasaisella kädellä eteenpäin.  Otin vähän laukkaa molempiin suuntiin ja sitten menin hetken vähän harjoitusravia. En viitsi vielä hirveästi istua alas kun se on ollut yli puoli vuotta tauolla niin se jännittyy vähän kun istuu alas.
Pikku lätykkä<3

Alkuverryttelyä :)
Laukkaa :)

Lady liitokavio :)
Ladyn jälkeen ratsastin Millin. Lähdin "naapuri-tallille" ratsastamaan isolle kentälle missä on hyvä pohja. Aloitin ihan käynnissä työskenetelemällä kivikovalla hevosella joka oli vahva kuin teräsmies ja ei paljoa silloin naurattanut. Otin heti laukkaa missä Milli yleensä on ihan kiva, mutta ei tänään. Se oli edelleen vahva joten otin uudestaan käyntiin. Nyt se alkoi vähän rentoutumaan aj oli ihan hyvän tuntuinen. Otin ravia jonka perään laukkaa. Tein paljon vastalaukkaa ja vaihtoja. Milli oli todella hyvän tuntuinen ja ei yhtään vahva enään. Lopuksi tein vähän pohkeenväistöjä ja sulkuja jossa en saanut ihan hirvesti kuitenkaan taivutusta joten en tiedä voiko sitä edes suluksi kutsua. Tein vielä kevyessäravissa lisäyksiä ja äitikin sanoi että se lisäsi hienosti.
Hieno Milli!

Ryhdikäs istunta missä olet?

Uusi profiilikuva FB:ssä
Kivat korvat Milli! :DKiva ilme :D

My LOVE<3
Viimeisenä menin Ulpukan. Se oli ihan kauheata! Ratsastin todella huonosti ja aloin jo olemaan varmaan väsynyt koska kun ei sujunut toisella yrittämällä niin olin jo luovuttamassa. Tein äidin avulla laukannostoja. Halusin että Ulpukka pitää pään rentona alhaalla myös noston läpi eikä nosta päätä ylös. Jouduin ratsastamaan sitä vähän liian syvässä muodossa jotta se pysyisi alhaalla noston läpi. Vasemmalle se sujui jo kolmannen yrityksen jälkeen hyvin. Oikealle ei sujunut kuin vasta varmaan 20 yrittämään jälkeen niin että olin tyytyväinen. Ulpukka nosti kuitenkin heinosti laukat vaikka pää nousi välillä. En muuten käsitellyt Ulpukan kuvia ollenkaan ennen julkaisua joten pahoittelen että ovat huonoja mutta kello on jo aika paljon.
Kiva taka-keno...:D

Missä jalat? Nenä ylös ja eteenpäin...

Harmi kun en käsitellyt näitä kuvia ennen julkaisua...
Nenä ylös ja pohkeita! :D
Mitä tykkäätte näistä postauksista joissa on "paljon" kuvia ja vähän vähemmän tekstiä? Haluatteko että postailen useammin vai onko hyvä kun postauksia tulee2-3krt viikossa?
Kertokaa ihmeessä mielipiteitä!

6 kommenttia:

 1. Tää on kiva postaus! 2-3 kertaa on ihan riittävä, mutta kyllä useemminkin voit postailla jos vaan riittää kerrottavaa! :))

  VastaaPoista
 2. postaa enemmän, vaikka joka toinen päivä tai aina kun ehdit :) kuvapostaus ois tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat Iiduska! T. Mari

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikki! :) Katsotaan josko tuollainen kuvapostaus voisi ilmestyä tännne joku päivä :)

  VastaaPoista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.