sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hauke Day 2

Huh, kotiuduin ehkä 1h sitten 4päivän kisareissulta ja nyt on vähän väsynyt olo. Ajattelin kuitenkin pistää teille vielä postauksen tänne Hauken valmennuksesat ennen kuin unohdan kaiken. Saatte sitten varmaan tämän viikon aikana PITKÄN postauksen Turun reissusta kunhan vaan saan kaikki tavarat siivottua paikoilleen ja aivot vähän lepäämään, tästäkin saattaa tulla aika mielenkiintoista tekstiä...

Pulla poni<3


Lähdimme keskiviikko illalla kello viideksi Talli Wistille Hauke Lutherin este-valmennukseen Millin kanssa. Ulkona satoi todella paljon mutta tunti pidettiin kuitenkin ulkona. Verryttelin itsenäisesti Millin pyytäen sitä vähän nopeammaksi takaa mutta että sen piti kuitenkin säilyä tuntumalla (minulle käy vähän niin välillä että se vain lähtee juoksemaan kun en saa sitä käsien ja pohkeiden väliin). Milli oli verkassa aika hyvä ja kun Hauke tuli kentälle saimme käskyn lähteä maneesiin odottelemaan että sade vähän laantuisi. Kävelin maneesissa ja tein pysähdyksiä. Kun sade oli vähän vähentynyt ja eteensä näki enemmän kuin 1metrin verran niin menimme takaisin kentälle. Aloitimme pienellä kavaletilla löytääksemme rytmin, joka löytyi kuitenkin samantien.

Derby-kentän "avajaiset"

Siirryimme nopeasti "isommille" esteille jotta emme kastuisi kokonaan. Milli oli todella hyvä ja Hauke ei oikein huomautellut mistään muutsa kuin että pitää muistaa että hyppy kulkee ohjan läpi ja jalat pysyvät paikoillaan. Hyppäsimme vähän radan-pätkiä 110-120cm esteillä ja ei tullut kuin yksi kielto kun esteen alla oli vesilätäkkö ja Milli oli vähän alitempossa enkä saanut askeltakaan hyvään paikkaan. Lopuksi menimme 100-130cm radan joka sisäli pari yksittäistä estettä "Dog-leg" linjan, kolmoissarjan ja suhtautetun välin. Meni todella hyvin, yksi pudotus kolmoissarjan C-osalle kun lähti hyppyyn aavistuksen liian matalana ja olin vähän liikaa suussa kiinni. Uusin kolmoissarjan ja A-osalle lähti todella kaukaa ja jäin jälkeen ja niin myös läpi-märät ohjat irtosivat käsistäni, olipahan mielenkiintoisen näköistä hypätä 120cm kolmoissarjaa ilman ohjia, hehhe... Onneksi Milli hyppäsi todella kiltisti vaikka itse roikuin kyydissä vain satulan etukaaresta kiinni pitäen. Tulin sen vielä kerran ja nyt tuli taas pudotus mikä oli kuitenkin Millin vika ja seei nostanut tarpeeksi jalkoja, mutta koska olin ratsastanut silloin hyvin niin lopetimme sitten siihen. Sain vähän neuvoja kisoja varten ja muutenkin treeni apua kotiin jotta mennään vielä parempina ensikerralla valmennukseen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.