perjantai 21. kesäkuuta 2013

Aamu-valmennus
Moi :)

Lähdettiin tänään aamulla taas hyppäämään samaan paikkaan missä oltiin Ulpun kanssa mutta nyt kyydissä oli Milli. Millin kanssa seuraavat kisat ovat sunnuntaina tuomarinkylässä missä hyppään ensin 110cm ja sen jälkeen 110-125cm vaikeutuva ratsastus radan! Eka 125cm esteet tulevat mukaan nyt siis radoille thumbs up! ;-)

 Aluksi kävelin niin kauan että Millin hengitys oli tasaantunut kun se aina jännittää uudessa paikassa eikä keskity olennaiseen joten ratsastuksesta ei tule mitään. Kun Milli oli käynnissä hyvä niin aloin keventämään ja tein vähän ympyröitä ja asettelin ja taivutin molempiin suuntiin jotta sain sen irtonaiseksi. Otin laukkaa ja jatkoin taivutteluita ja sellaisten irroittavia tehtävien tekemistä.

1 askelen sarja ja B-osa oli n. 125-130cm korkuinen... Näyttää kuvassa pienemmältä.pitkä vesi, minua vähän jännitti ja istunta sen mukainen...

Tuo sateenkaari oli Millin mielestä aika hurja!

Tässä kanssa yksi 130cm oxeri joka oli kyllä aika kapea....


Hyppäämisen aloitimme pienellä risikolla jonka keskellä oli sateenkaari "portti". Ensimmäisellä yrittämällä Milli jätti sellaisen maha varan esteeseen että huhu :D Hyppäsin sitä muutaman kerran ja se nostettiin pystyksi. Sitten hyppäsin yhtä mustaa pystyä jonka jälkeen tulin sarjan ja pitkän veden kertaalleen. Sitten hyppäsimme radan mihin sisältyi 8 estettä ja 9 hyppyä. Video tuossa alla. Videolla näkyy kaikki muut paitsi kaksi viimeistä estettä joita ei tullut mukaan videolle valitettavasti.


Rata meni siis ihan hyvin parit lähestymisvirheet kun aloin ratsastamaan taaksepäin joten ajauduttiin pari kertaa liian lähelle mutta Milli pelasti. Omasta mielestä istuntani oli ihan kiitettävä ajatellen minkä kokoisia esteet oli, kaikkea 100-130cm välistä ja pienillä istuin hyvin ja isommilla kantaapää tahtoi  ajautua vähän taaksepäin. Lopuksi verryttelin sen huolellisesti "eteen-als" ja sitten käytiin pesemässä se ja ajettiin kotiin. Aika hyvä valmennus jonka siis ÄITI piti ;) Yksi kielto tuli sarjalle kun löhdin puskemaan ja huomasin että askel ei sovi ja tulin epävarmaksi mennäänkö vai eikö mennä joten Milli sanoi että "ei mennä jos et ole 100% varma". Mutta ei yhtään pudotusta tullut, pari kolahdusta juuri huonojen löhestymisten vuoksi.

Tässä olen vähän jäljessä hypyssä...

Sehän sujui mallikkaasti ;)

Ja tämä... ahhaha :D

4 kommenttia:

 1. Oiii hienot!<3 Mitkä housut sul oli en oo ennen nähny sun pääll noit :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thäänks<3 Noi on jotkut 1000 vuotta vanhat HKM housut mitkä oon saanu Marilta :D

   Poista
 2. Missä kävitte hyppäämässä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin tuolla Siuntiossa "orasten-tallilla" :) En teidä onko tallilla mitään virallista nimeä...

   Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.