perjantai 24. toukokuuta 2013

Tuupstuups.

Moikka! Huomenna kaikilla hevosilla on vapaa-päivä koska vuorossa on STAFETTKARNEVALEN 2013!!!!!!! Wuhuuu! Onko joku muu tulossa? Laittakaa kommenttia! Ja tulkaa moikkaamaan jos satutaan kulkemaan vastaan! ;)

Tänään oli suunnitelmana tuuppailla vähän kentällä äidin kanssa mutta lähdettiin sittenkin naapuri-tallin pitkälle kentälle ratsastamaan. Kenttä oli aavistuksen liian märkä että olisi kannattanut ratsastaa, ihan pohjan takia mentiin sitten maneesiin ratsastamaan. Milli ei ollut ollenkaan niin kauhea kuin olin ajatellut. Se oli vähän kiinni molempiin suuntiin, vasemmale enemmän niinkuin aina. Aloitin vai saamalla sen pohkeiden väliin taivutteluilla ja avoilla. Sitten otin laukkaa missä se pyöräytti niskan hyvin alas ja meni aika hienosti oikeasti! Otin lopuksi vielä vähä ravia ja lisäyksiä, Milli on niin super kun se kuuntelee apuja ja jaksaa keskittyä ja saan sen menemään niinkuin haluan! Äitikin sanoi että Milli on aika hieno hevonen jos ei sitä lasketa että kun ohjat otat käteen Millin alakaula on kauniisti kaarella ja Milli katsoo sinua ylä kautta silmiin. Sillä on hyvä tahti ja perus hienot liikkeet.
Lady& Milli

Millsson viime viikolla<3Kotiin tultuamme hoidin Millin pois ja otin Ticon harjaukseen. Hoidin sen nopeasti kuntoon ja menin kentälle. Aloitin kevyessä ravissa. Tico oli aika "villi" se teki pieniä pukkeja ja kaahotteli menemään vähän miten sattui. Tein enimmäkseen vain ihan perus ympäri kenttää ja pääty-ympyrä joka päädyssä. Ensimmäinen laukan nosto tuli pukin kautta mutta sen jälkeen tuli todella hyviä nostoja ja pystyin alkaa pyytää sitä vähän muotoon laukassa. Laukkasin yksittäisen puomin yli ja yritin olla kantamatta ja katsomatta askelta jotta se itse joutuisi työskentelemään päästäkseen oikeaan kohtaan. Se teki sen todella hyvin yksi lähestyminen tuli liian lähelle muut olivat ihan kymppejä! En ratsastanut kovinkaan kauaan koska se väsähtää aika nopeasti.

Haha, tää kuva naurattaa mua jotenkin, jalustin on irronnut, yhdellä kädellä ratsastetaan ja mitä vielä? Tico menee kuitenkin hyvän näköisesti!
Life is too short.
 Focus on what matters and
 let go of what doesn't.

4 kommenttia:

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.