maanantai 27. toukokuuta 2013

Synttäreitä & muuta kivaa!

Hellou!

Koko Lauantai meni Stafettkarnevalen:issa. Herätys oli 05:45 ja 07:00 lähti bussi stadionille jossa juoksin 600m+600m+400m jossa sijoituimme 26/90? ja sitten juoksimme 18x80m jossa tipoui kapula pari kertaa eikä päästy kärkikahinoihin. Oli super kivaa sielä! Sandra oli myös sielä ja chillasin sen kanssa melkein koko pvän. Käytiin Hesessä ja sitten Isac Elliot esiinty sielä!!! Sr oli tosi hyvä, mulla oli sellanen ajatus siitä että se on sellanen samanlainen piipittäjä kuin kaikki muutkin nää #swagyolopojat mut se oli ihan hyvä!!
Ponnynen oli löytäny voikukkia!
Eilen mulla oli synttärit täytin 14v. jeeee!
Vietin synttäreitä Peuramaalla kouluratsastuksen SM-kisoissa. Äiti oli sielä pe ja la tuomarina junnujen ja ponien mestruuksissa ja nyt tulimme paikalle yleisönä. Aamu alkoi herätyksellä klo 09:15 jonka jälkeen lähdimme Inkooseen ja äiti piti tunnin jonka jälkeen kävimme Kirkkonummen uudessa mäkissä ostamasta "synttäri-aterian", hehe. Katsoimme senioreiden-Mestaruusluokan jonka voiton vei Stella & Soraya! Pronssia meni naapuri-seuran Annulle!! Oli tosi hienoja hevosia!

Damn! oonkohan mä löhössä lentoon kun kädetkin noin leveellä!
Kotona menin ratsastamaan Millin joka oli tosi kiva! Tein aluksi niitä taviutteluja jotta sain pohkeet läpi jonka jälkeen aloitin heti laukassa koska ravissa se muoto aina jää vähän jännittyneeksi niin otan ensin laukkaa jotta se ehtii "rentoutua" ähh en osaa selittää. Mutta tein lopuksi sitten vielä vaihtoja ja pohkeenväistöjä ja sitten kokeilin sulkua, toiseen suntaan onnistui tosi hyvin ja toiseen vähän huonommin koska vasen-pohje ei ollu kunnolla läpi, noh mitä pienistä! Hauke tulee tällä viikolle suomeen (JEEEEEEEEEEEEEEE) Millillä lähen tosi hyvin mielin. Omasta mielestäni ollaan kehitytty tosi hyvin Millin kanssa ja omasta mielestäni ne jutut mistä Hauke aina motkottaa niin on alkanu loksahtelee paikoilleen. No nyt peukut pyystyyn että en jännitä vaan keskityn ratsastukseen ja pääsen näyttämään Haukelle että oikeasti osaan ja olen treenannut niitä juttuja mitä se on sanonut!

Tän jälkeen lähti sellaset pukit et ei huhu :D
Tänään mulla oli peli Tuusulassa joten kaikki ponit oli vapaalla. Oli omalta osalta muuten hyvä peli mut mua jotenkin väsytti kamalasti aj sit halusin olla vaihdossa aika paljon mut 3 maalii tuli tehtyy! Tuli sit 3-3 tasapeli sarjan kovimmalle vastustajalle! Mutta katotaan jos huomenna taas tulee vähän parempaa postausta kun nyt viimeaikoina! Silmät auki ;)

Ralli-poniiiiiii!

4 kommenttia:

  1. Mitä muuta lajii siis harrastat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelaan jalkapalloa! Mutta en juurikaan käy harjoituksissa koska muuten ehvoset olisivat vapaalla 3krt viikossa, joten se on vähän liikaa niin käyn vain auttamassa peleissä.

      Poista

Luen läpi jokaisen kommentin ja jos kommentti ei ole asiallinen se poistetaan välittömästi.

- Lumi on oma hevoseni. Viiu, Papu ja muut hevoset joista kirjoitan ovat liikutettavia/ ratsutettavia.

- Kuvailen Nikon D3100 järjestelmä kameralla putkena toimii perus nikonin: AF-S DX NIKKOR ED 18-55mm 1:3.5-5.6 GII

- Kysy jos jokin mietityttää, vastaan aina.